La Generalitat estudia restriccions de cara al Nadal per evitar la propagació del coronavirus

464

Actualitat Diària

La Generalitat valenciana estudiarà quines mesures podrà implementar o quines recomanacions caldrà donar o imposar amb vista a les reunions socials i familiars durant el Nadal per a evitar la transmissió del covid-19.

Així ho ha indicat aquest dimecres la consellera de Sanitat, Ana Barceló, després de visitar l’Hospital Vega Baixa, en ser preguntada sobre si el Govern valencià té pensat establir un pla amb motiu de les festes nadalenques com el de la Generalitat de Catalunya, que ja ha anunciat restriccions, per exemple, en Nit de cap d’any.

Referent a això, la consellera ha dit que “evidentment” s’estudiaran. “Hem de veure tot el que comporti un augment de les relacions i trobades socials. El Nadal, evidentment, són (unes dates) propícies per a aquestes trobades i reunions tant familiars com socials”, ha manifestat.

“Per tant, el que hem de veure és quines mesures podem implementar o quines recomanacions cal donar o imposar per a evitar que el Nadal” es converteixin en “una situació descontrolada quan acabin” perquè no s’han pogut guardar i mantenir les mesures de seguretat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací