La Generalitat destina 210.000 euros per a enfortir la marca turística de Castelló

820

Actualitat Diària

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i el Patronat Municipal de Turisme de Castelló, per a la realització d’actuacions de promoció i difusió del producte turístic del municipi de Castelló.

Mitjançant aquest acord, la Generalitat, a través de Turisme Comunitat Valenciana, destina 210.000 euros perquè el Patronat Municipal de Turisme de Castelló duga a terme actuacions de difusió del producte turístic del municipi de Castelló.

Així, mitjançant el conveni, el Patronat Municipal de Turisme de Castelló ha organitzat la II edició ‘Escala a Castelló’, el gran esdeveniment nàutic que es va celebrar el mes d’abril passat.

‘Escala a Castelló’ es va celebrar del 25 al 29 d’abril en el port de Castelló, on van fer escala vaixells històrics i es va desplegar a l’entorn de l’esdeveniment una àmplia oferta lúdica per a tots els públics, inspirada de sabor mariner que va omplir de vida el Grau de Castelló.

Així mateix, a través d’aquest conveni s’ha col·laborat amb el Patronat Municipal de Turisme de Castelló en el XXXI Festival Internacional de Música de Festa en els Festes de la Magdalena celebrat del 28 al 31 de març.

Unes altres de les accions dutes a terme fruit d’aquest conveni de col·laboració ha sigut la III edició del Festival de Ioga de primavera i la VII edició del Festival de Ioga d’estiu, que s’han consolidat com dues cites de gran interés que permeten posicionar a Castelló en el segment del turisme conscient; a més d’accions directes de comunicació i promoció dels diferents productes turístics del municipi.

Aquest conveni respon al compromís de Turisme Comunitat Valenciana de coordinar activitats d’informació, promoció i publicitat del producte turístic valencià en col·laboració amb altres entitats, com el Patronat Municipal de Turisme de Castelló.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací