La Generalitat amplia fins al 50% el treball no presencial de les seves plantilles

408

Actualitat Diària

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) ha publicat aquest dimarts la resolució de la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública que adequa les mesures excepcionals en els centres de treball de la Generalitat amb motiu de la COVID-19.

La directriu, que entra en vigor aquest mateix dia, modifica parcialment el que s’estableix en la resolució del passat 20 d’octubre, de manera que el percentatge de plantilla que podrà acollir-se, com a màxim, al treball no presencial en els centres de la Generalitat augmenta del 30% al 50%.

Seran les sotssecretaries de cada conselleria, així com els òrgans que ostentin la direcció superior de personal dels respectius ens públics, les que organitzin els torns rotatoris presencials i no presencials del personal al seu càrrec.

Aquesta mesura es prolongarà durant el temps necessari que requereixin les noves circumstàncies de la pandèmia a fi de garantir tant la salut dels treballadors i treballadores del sector públic autonòmic com la correcta i completa prestació dels serveis.

Per aquest últim motiu, la resolució exclou de les modalitats de treball no presencial al personal dependent dels serveis socials o soci-sanitaris, el personal que tingui la consideració de servei essencial d’intervenció, així com el personal de la resta d’unitats administratives que han vingut prestant serveis essencials de manera presencial des de l’inici de la crisi sanitària. També tenen aquesta consideració aquells llocs d’atenció al públic.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací