La Diputació inicia la campanya ‘Castelló Terra de Festivals’ de 2018 donant la benvinguda al San San Festival

Es preveu enguany generar 100 milions d'euros d'impacte econòmic en el turisme provincial

1163

ActualitatDiària

La Diputació de Castelló començarà aquesta setmana amb el San San Festival la campanya ‘Castelló Terra de Festivals’ amb la qual preveu generar 100 milions d’euros d’impacte econòmic en el turisme provincial. I és que el Govern Provincial abandera el lideratge institucional dels grans festivals a Castelló mitjançant un patrocini de 400.000 euros d’aquests macro esdeveniments que en 2017 van atraure a 730.000 espectadors de tot el món i van anar el màxim exponent del turisme internacional en la nostra província.

Així ho ha explicat el vicepresident de la Diputació i diputat de Turisme, Andrés Martínez. “Portem mesos treballant i planificant aquesta temporada perquè el 2018 siga un nou any en el qual la província torne a ser referent europeu en la música, en el món dels festivals”.

En aqueix sentit, Martínez ha posat l’accent que “aquests grans esdeveniments s’han convertit en una eina més d’atracció de milers de persones a la nostra terra, un vertader aparador internacional del molt que hem d’oferir al visitant, un motiu més d’orgull per a tots els castellonencs”.

D’aqueixa manera, el Sant Sant Festival es convertirà a partir del pròxim dijous 29 i fins al dissabte 31 de març, en la primera gran cita amb els festivals de música. Serà a Benicàssim, i coincidint amb els dies festius de Setmana Santa es consolidarà com una gran oferta de música i activitats complementàries entre els turistes que visiten la província.

Objectiu de 2018: captar a nous visitants

Un dels aspectes destacats pel vicepresident és un dels objectius per a enguany, captar nous visitants. “Volem fidelizar als quals ja ens coneixen, i aconseguir captar a nous visitants que ens coneguen a través del reclam d’aquests esdeveniments com a grans plataformes internacionals que són”.

Cal recordar que la Diputació abandera el lideratge institucional dels festivals mitjançant un patrocini dels quatre grans esdeveniments musicals que se celebren en la província xifrat en 400.000 euros, sent fins ara el repartiment entre els quatre grans festivals adjudicataris dels contractes de patrocini de la següent forma: Arenal Sound (139.150 euros), FIB (121.000 euros), Rototom Sunsplash (90.750 euros) i San San Festival (47.795 euros).

L’aposta per reforçar la marca ‘Castelló, Terra de Festivals’ és ja un eix estratègic dins de la gestió del Govern Provincial. Tant és així que els quatre grans festivals celebrats en la província van deixar en 2017 una empremta de prop de 100 milions d’euros d’impacte econòmic que va suposar la creació de més de 2.200 llocs de treball. Per a 2018 l’objectiu serà mantenir i fins i tot millorar aqueixes xifres.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací