La Diputació impulsa l’esport nàutic provincial amb el nou premi Trofeu Diputació de Castelló

Naix amb l'objectiu d'aconseguir una alta participació d'entorn a 50 embarcacions i més de 200 tripulants

1020

ActualitatDiària

El Govern Provincial impulsa l’esport nàutic com a part del seu programa ‘Castelló Escenari Esportiu’ amb el I Trofeu Diputació de Castelló organitzat per l‘Associació de Clubs Nàutics de la Província de Castelló. Així, la Diputació reunirà amb aquesta iniciativa a la flota provincial de regates conjuminant en un mateix dia, el 9 de juny, les tres regates diferents que partiran des de Vinaròs, Borriana i Castelló amb un mateix punt d’arribada, Orpesa.

El diputat d’Esports, Luis Martínez, ha destacat en la presentació d’aquesta iniciativa a Vinaròs que “és un pas més per seguir exportant les virtuts del que és el millor escenari esportiu del mediterrani, la nostra província. Tenim les millors condicions per mostrar al món que en el nostre mar es pot gaudir de les millors regates, amb l’activitat dels clubs nàutics amb els quals mantenim una col·laboració propera durant tot l’any. I a això va dirigida aquesta iniciativa, a dinamitzar l’activitat esportiva entorn de les regates i a posicionar la nostra província com a destinació d’aquest tipus d’activitat per seguir generant noves oportunitats turístiques i econòmiques”.

Cal tenir en compte que la flota d’Orpesa anirà com és tradicional fins a Borriana per realitzar també la sortida des d’allí.

Dinamització turística entorn de l’esport nàutic

El I Trofeu Diputació de Castelló ACNPC naix amb l’objectiu d’aconseguir una alta participació d’entorn a 50 embarcacions i més de 200 tripulants. La distància als llocs de procedència de les embarcacions estimularà a més les pernoctacions turístiques a la província en una època de l’any prèvia a la temporada estival.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací