La Diputació de Castelló posa rumb a la finalització del Castelló Sènior i preveu el viatge de 1.240 majors

Martínez, ha explicat que des de la institució es procura que durant tot l'any es mantinguen els visitants "als nostres pobles"

1031

ActualitatDiària

La Diputació de Castelló encara la setmana vinent la recta final dels viatges de la tercera edició del seu reeixit programa Castelló Sènior amb el qual viatjaran 1.240 majors de la província entre els mesos de juny i juliol. En la seua tercera edició, el Castelló Sènior s’ha consolidat com un important aliat del turisme de Castelló, contribuint a allargar la temporada de treball per a desenes d’establiments en els municipis de costa i interior castellonenc i a desestacionalizar el sector turístic provincial fins al pròxim estiu. Així, gràcies a aquesta iniciativa, els entorn de 10.000 beneficiaris d’aquest programa han gaudit de 28.936 pernoctaciones hoteleres en establiments de la província.

El vicepresident provincial de Turisme, Andrés Martínez, ha explicat que “en el treball que fem de procurar visitants als nostres pobles durant tot l’any, el turisme sènior té un paper molt important, per l’adequat d’aquest perfil de turista amb la nostra destinació. Som una destinació molt atractiva perquè tant les persones majors de la província com les vingudes d’altres zones d’Espanya i de l’estranger gaudisquen durant tot l’any. Bon temps, bones platges i interior, excel·lents equipaments turístics… tot açò contribueix al benestar dels nostres majors al mateix temps que els convertim en els millors prescriptoresdel turisme de Castelló i ajudem als pobles a mantenir activitat, llocs de treball i repercussió econòmica durant tot l’any”.

Excel·lent acolliment pels majors de Castelló

El bon comportament d’aquesta iniciativa del Govern Provincial es fa patent en l’excel·lent acolliment que han tingut tant els paquets turístics de costa com els de interior.

Concretament, de les places que es van a realitzar en aquest últim període, un total de 751 corresponen als ‘Programes de Vacances en la Costa de Castelló’, amb estades en aquests dies en Alcossebre i Peníscola. Possibilitaran que amb un preu de 80 euros, els beneficiaris gaudisquen d’una estada de sis dies i cinc nits en hotels amb entrada en diumenge i eixida el divendres, en règim de pensió completa i amb un mínim de dues excursions de mig dia a recursos turístics o municipis. Una activitat que s’ha traduït en 23.390 pernoctaciones turístiques en els establiments de la província.

“Els dos tipus de viatges estan sent molt bé rebuts en aquesta tercera edició del Castelló Sènior que continua amb tan bon resultat com les dues edicions anteriors”, ha indicat el vicepresident.

En el cas dels viatges per l’interior, per 50 euros les persones majors es beneficien d’un viatge durant tres dies i dues nits en dies laborables, inclosa l’estada en hotels de localitats de l’interior en règim de mitja pensió i visites a diferents municipis on es realitzen esmorzars. Seran 489 majors els que es beneficien d’aquest programa fins a principis de juliol i s’allotjaran en establiments hotelers de municipis com Morella, Benassal o Montanejos. Aquests programes han generat durant tot l’any 5.546 pernoctaciones en els establiments turístics de l’interior.

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací