La Diputació de Castelló implementa la promoció del turisme provincial a València per a atraure a més turistes aquest estiu

Martínez s'ha mostrat convençut de la "efectivitat d'aquesta acció que de mostra de forma creativa i visual els principals reclams turístics"

921

ActualitatDiària

La Diputació de Castelló intensifica aquests dies previs a l’inici de l’estiu la promoció de la marca turística de Castelló entre el mercat de la Comunitat Valenciana com a prioritari en el turisme de proximitat per a atraure a més turistes als pobles de Castelló en els pròxims mesos. Així, i per sisè any consecutiu, la institució portarà els pròxims dies 25 i 26 de maig els atractius turístics de Castelló a ple carrer Xàtiva de València amb tal de reclamar de forma visual l’atenció dels centenars de vianants que transcorren per aquest cèntric carrer. Cal assenyalar que València i la seua àrea metropolitana és el mercat més important per al turisme de la província de Castelló.

El vicepresident de Turisme, Andrés Martínez, s’ha mostrat convençut de la “efectivitat d’aquesta acció que mostra de forma creativa i visual els principals reclams turístics de la nostra província a les persones que circulen pel centre de València. Comprovar de primera mà les múltiples possibilitats que tenen per a gaudir de les millors platges, de la millor muntanya ajuda al fet que ens tornen a triar para escapades de caps de setmana i, sobretot, com a destinació vacacional durant el pròxim estiu”.

L’acció comptarà amb la participació dels següents municipis: Alcalà de Xivert/Alcossebre, Benicàssim, Cabanes, La Vall d’Uixó, Montanejos, Onda, Orpesa, Santa Magdalena de Polpís, Sant Mateu, Sogorb i Vila-real, així com municipis agrupats sota la Mancomunitatdels Ports (Castell de Cabres, Cintorres, Forcall, La Mata, Olocau del Rei, La Pobla de Benifassà, Vallibona, Vilafranca i Villores), i de Terres del Maestrat (Canet lo Roig, Cervera del Maestrat, La Jana, La Salzadella, Rossell, Sant Mateu, Tírig, Traiguera, Vilar de Canes i Xert).

Cal assenyalar que aquesta acció de streetmarketing queda contemplada en el Pla de Màrqueting Turístic del Patronat Provincial de Turisme 2018 que el Govern Provincial consensua tant amb representants dels municipis turístics com amb el sector empresarial i la Generalitat.

Al costat dels pobles per a crear noves oportunitats turístiques

Aquesta activitat torna a posar de manifest el paper de la Diputació com a aliada i promotora de la generació de noves oportunitats en els pobles a través del turisme.

Així, en aquesta acció de streetmarketing la clau està a donar l’oportunitat als pobles al fet que exposen els seus atractius turístics així com l’oferta empresarial d’allotjament i activitats complementàries amb tal d’ajudar al fet que augmenten la seua activitat turística.

El turisme de la Comunitat Valenciana va representar en 2017 un 32,73% del total de viatgers, amb un significatiu creixement del 7,5%. Les pernoctacions del turista de la Comunitat Valenciana representen així mateix el 25,52% amb un saldo positiu respecte a l’any anterior del 13,24%.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací