La Diputació de Castelló dóna impuls a la província amb sis competicions aquest cap de setmana amb ‘Castelló Escenari Esportiu’

La terra castellonera viurà triatlons, carreres a peu, esports nàutics, marxes BTT i competicions nocturnes

1685

ActualitatDiària

La Diputació de Castelló dinamitzarà els pobles de la província durant el cap de setmana vinent amb fins a sis competicions de diferents disciplines i magnituds que ompliran de visitants i esportistes aquests municipis amb el conseqüent benefici econòmic per als pobles. Així, a través del seu programa Castelló Escenari Esportiu, el Govern Provincial impulsa aquests dies l’II Open de Pesca a la deriva CNV, el 15K Castelló Nocturn, el Triatló PortCastelló, el 5K La Llosa, la IV Marxa BTT Olocau del Rei i el Trail la Vall d’Almonesir ‘Moriscs Trail’.

El diputat provincial d’Esports, Luis Martínez, ha explicat que “aquest cap de setmana torna a ser un bon exemple de com nostra aposta per l’esport, tant popular com amb competicions més importants, està ajudant a generar noves oportunitats econòmiques en els pobles de la província. A través de Castelló Escenari Esportiu estem omplint amb prop de 400 competicions a l’any pràcticament tot el calendari anual amb un permanent degoteig de visitants que coneixen les virtuts dels nostres pobles i la nostra província com el millor escenari del mediterrani per a la pràctica esportiva”.

II OPEN PESCA A la deriva C.N.V.

Pertanyent al calendari oficial de la Federació de Pesca de la Comunitat Valenciana se celebrarà aquest segon open de pesca a la deriva en el Club Nàutic de Vinaròs.
Aquesta modalitat esportiva consisteix en pesca de des d’embarcació a la deriva o fondejada, fondejant el vaixell en fons rocosos o fangosos; per açò la prova se celebrarà prop de la costa del terme de Vinaròs i prop de la línia de costa i sent les captures més habituals són el pagel, l’orada, els serrans, el sargó, la vidriada…
Amb 15 embarcacions i uns trenta participants segur que serà una gran jornada de gaudi del mar i el nostre Castelló Escenari Esportiu.

15K Castelló Nocturn

Amb la participació de 1.100 inscrits dissabte que ve a partir de les 22 hores se celebrarà el 15K Nocturn Castelló, pels carrers de la ciutat de Castelló.
L’esdeveniment integrat, integrat dins del clàssic Circuit Diputació de Castelló de Carreres Populars, que enguany compleix el seu desè aniversari, tindrà la seua eixida en la Plaça de les Aules, punt que ja s’està convertint en emblemàtic per a l’esport de la nostra província. A més, serà la ubicació també de tots els serveis per al corredor i els seus acompanyants.
En l’aspecte esportiu, cal dir que la prova s’adapta a tots els nivells de corredors incloent una distància de 5 quilòmetres, a part de la de 15.

Triatló Port Castelló

Aquest diumenge naix un nou triatló en la nostra província, amb el marc nou de la zona portuària de Port Castelló com a escenari.
Els quasi 200 participants mesuraran les seues forces per l’interior del port, sent la natació en la Marina del Port, el sector de la bici serà en la dàrsena nord i la carrera a peu en la dàrsena sud; i tot açò en la modalitat de Sprint (750 metres de natació, 20 quilòmetres de ciclisme i 5 quilòmetres de carrera a peu).
A més, el Triatló Port de Castelló serà la primera prova del Circuit de Triatlons Diputacióde Castelló, que comptarà amb 6 seus (Port de Castelló, 3 de juny Benicassim Triathlon, 15 de juliol Triatló de Vinaròs, 22 de juliol Triatló de Alcossebre, 26 d’agost Triatló de Borriana, 16 de setembre Triatló d’Orpesa) para al final del mateix es creu un rànquing entre tots els triatletas que hagen competit en almenys 5 de les 6 seus.

5K La Llosa

La Llosa estrena carrera i circuit; a més s’incorpora a l’IV Circuit Cada vegada + Dones se circularà Diputació. Amb més de 300 runners inscrits i creixent segur que serà tot un èxit.

IV Marxa BTT Olocau del Rei

Aquesta prova de BTT està configurada en dues distàncies una de llarg recorregut i una altra de curt. Amb un nombre aproximat de 120 participants i eixint a les 9 del matí pels termes d’Olocau del Rei, La Mata i la Todolella. I en finalitzar paella per a tots els col·laboradors i participants, un digne colofó a un diumenge de festa, de festa del BTT en el nostre escenari esportiu.

Trail la Vall d’Almonesir ‘Moriscs Trail’

Amb tres distàncies: 13, 23 i 43 quilòmetres així com diferents desnivells el diumenge els runners es calçaran les seues sabatilles de traili recorreran aquests paratges de l’Alt Palancia, de l’interior del nostre Castelló Escenari Esportiu.
Tres proves on tot està acaronat amb detall: recorreguts, marcatge i serveis que endinsaran al corredor en el Parc Natural de Serra de Espadán.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací