La Diputació amplia el termini de justificació del Pla 135 de 2019 per a ‘salvar’ l’aturada per la Covid-19

540

Actualitat Diària

La Diputació de Castelló ha aprovat hui en comissió informativa l’aplaçament fins a l’1 de setembre del termini de justificació de les obres del Pla 135 de 2019. Aquesta decisió, ha apuntat el diputat de Cooperació i Concertació amb els Ajuntaments, Ximo Huguet, respon a la petició de diferents consistoris castellonencs que han sol·licitat una major flexibilitat en els temps per a acabar els projectes inclosos en el pla provincial d’obres i serveis. Molts d’ells, destaquen des dels municipis, han vist la seua execució retardada a causa de la pandèmia de Covid-19.

Des de l’àrea de Cooperació i Concertació amb els Ajuntaments, el diputat Ximi Huguet ha recollit el guant dels alcaldes i ha inclòs aquesta modificació en les bases, el que suposarà “un baló d’oxigen per al personal tècnic i per a la salut financera dels nostres pobles, ja que no perdran l’ajuda”.

Per a Martí, “estem ací per a donar solucions als ajuntaments, no per a posar-los pals sota les rodes, per això anem a donar-los les majors facilitats perquè puguen justificar en temps i forma les obres. No fer-ho suposaria un gran perjudici econòmic per a aquestes localitats, que ja estan patint una forta pressió econòmica per l’augment de despeses per a combatre els efectes de l’emergència social i sanitària”.

Amb l’extensió de la data, els ajuntaments disposaran de dos mesos més per a fer entrega de tota la documentació requerida. Cal recordar que una vegada es justifique l’obra s’abonarà el 30% de l’assignació.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací