La concentració de disfresses, preludi a un intens cap de setmana de les festes patronals de Cabanes

591

Actualitat Diària

Centenars de persones van participar ahir en la concentració de penyes disfressades en la plaça Els Hostals, que va resultar un gran èxit per les disfresses, la diversió i l’espectacle dels assistents.

Així mateix, els festejos taurins amb bous de la ramaderia Bous La Ribera SL també van comptar amb gran afluència de visitants i veïns de Cabanes.

D’altra banda, hui, divendres 9 d’agost, la Regidoria de Festes ha programat una gran varietat d’esdeveniments perquè tots els públics gaudisquen d’aquestes festes que es viuen al carrer.

A partir de les 11 hores, es realitzaran tallers de clauers, xapes, maquillatge i globoflexia amb animació musical en la plaça Constitució per als més xicotets.

Els esdeveniments taurins, de nou, tornaran a ser notícia en les Festes de Cabanes. A les 13 hores començarà l’entrada i prova de bous de la ramaderia Germán Vidal. De 18 a 20.30 hores també hi haurà bous de la mateixa ramaderia.

A partir de les 19.30 hores, se celebrarà la prova del bou Intrús, número 49, guarisme 15 de la ramaderia de Voltalegre i adquirit en la ramaderia de Germán Vidal. Després se celebrarà una cercavila.

Els xiquets, de nou, tindran l’oportunitat de viure l’oportunitat de viure una entrada de bous infantils embolats pel recorregut taurí.

Per a acabar la jornada, a les 12 de la matinada, s’embolarà el bou exhibit a la vesprada per a acabar amb una festa Remember Pachanga amb la discomòbil The End en la Plaça de la Casa de la Cultura.

Demà, els bous i la música amb el duo The Luxe i l’orquestra Europa faran del dissabte un dels dies més festius de les Festes d’Agost de Cabanes.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací