La Comissió Interdepartamental d’Igualtat escolta les propostes de l’àrea de bombers de Castelló

726

Actualitat Diària

La Comissió Interdepartamental d’Igualtat, composta per treballadors i treballadores municipals, i presidida per la vicealcaldessa i regidora d’Igualtat, Ali Brancal, es reuneix per avaluar el Pla d’Igualtat del Personal de l’Ajuntament de Castelló. En l’encontre s’han traslladat propostes des de l’àrea de bombers, la qual pretén incloure en el seu pla departamental un objectiu específic per transversalitzar la igualtat de gènere en el cos de bombers.

La comissió és l’òrgan encarregat d’implementar les polítiques, plans i programes de recursos humans en matèria d’igualtat entre homes i dones. La regidora d’Igualtat ha assenyalat que l’objectiu és “elaborar el proper pla que definirà les propostes d’igualtat efectiva en l’Ajuntament de Castelló”. De fet, totes les propostes que isquen de la comissió es traslladaran a l’àrea de recursos humans que està elaborant de forma col·laborativa el Pla d’Igualtat municipal.

Brancal agraeix a totes les persones que formen part de la comissió “per la seua implicació i les seues propostes”. “És una gran satisfacció poder estar a primera línia per veure com sou vosaltres qui esteu ajudant a canviar el món”, defensa la vicealcaldessa de l’Ajuntament de Castelló.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací