La Ciutat de les Arts i les Ciències premiarà als ninots que promoguen la divulgació científica i la sostenibilitat

683

Actualitat Diària

La Ciutat de les Arts i les Ciències premiarà a dues ninots de la Exposició del Ninot pel seu valor artístic i el seu missatge a favor de la divulgació de la ciència i la sostenibilitat.

El ‘Premi Divulgació Científica’ s’atorgarà a aquella figura o conjunt que destaque la importància del desenvolupament de la ciència i la investigació. Per part seua, el ‘Premi Sostenibilitat’ destacarà al ninot o escena en el qual es reflexione sobre la conservació mediambiental.

Es tracta de la primera vegada que la Ciutat de les Arts i les Ciències posa en marxa aquesta iniciativa amb la qual vol reconéixer l’atenció de les comissions falleres i artistes cap a la promoció científica i divulgació mediambiental.

Els ninots premiats es donaran a conéixer la setmana vinent. El premi consisteix en el lliurament de 20 entrades gratuïtes al Museu dels Ciències per a les comissions falleres que el seu ninot resulte guanyador.

El Museu dels Ciències alberga fins al 15 de març la Exposició del Ninot composta per més de 700 ninots seleccionats per les diferents comissions falleres, que buscaran guanyar-se els vots dels visitants per a salvar-se de les flames.

Els dos ninots (infantil i major) més votats passaran a formar part del Museu Faller. La mostra està composta pels ninots, representacions artístiques on la crítica i l’humor es conjuguen en aquest ampli repertori d’imatges de l’actualitat convertides en ninots i escenes de cartó pedra.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací