La Càtedra Facsa-Fovasa UPV convoca els seus premis als TFG i TFM sobre gestió de l’aigua

440

Actualitat Diària

La Càtedra FACSA-FOVASA de la Universitat Politècnica de València (UPV) convoca per tercer any consecutiu els Premis Càtedra FACSA-FOVASA. Una iniciativa per a fomentar el talent a través del reconeixement als millors Treballs de Fi de Grau (TFG) i de Fi de Màster (TFM) relacionats amb la gestió sostenible de l’aigua i els residus.

La convocatòria -que finalitza el pròxim 4 d’octubre- va dirigida a tot l’alumnat de la Universitat Politècnica de València que hagi defensat el TFM o TFG en el curs 2020-2021, en camps relacionats amb la gestió de l’aigua i els residus en l’àmbit de l’economia circular.

En concret, la Càtedra FACSA-FOVASA premiarà dues candidatures per cada categoria, els qui rebran un diploma acreditatiu, en format paper i digital, i una dotació econòmica de 500€ en el cas dels TFG guanyadors i de 800€ en el cas dels TFM.
Quant a la valoració i proposta dels treballs premiats, aquesta serà duta a terme per una Comissió de Selecció presidida per Elena Zuriaga, presidenta de la Comissió de Seguiment de la Càtedra FACSA-FOVASA; i integrada per altres quatre membres: José Guillermo Berlanga, director d’I+D+i i Millora Contínua de Grup Gimeno; Jorge García-Serra i José Antonio Mendoza, director i subdirector de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial de la UPV (ETSII); i Mª José Luján Facundo, professora d’aquesta mateixa entitat.

Els criteris de valoració seran: innovació i aportació del projecte a l’àmbit de l’economia circular (40%), objectius i elaboració del projecte (30%) i aplicabilitat mediambiental i econòmica del projecte (30%).

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací