Ferri: “El Govern central no pot incomplir novament el seus compromisos amb els valencians”

494

Actualitat Diària

El síndic de Compromís en Les Corts, Fran Ferri, després de conèixer l’anunci fet per la ministra d’Hisenda i Funció Pública, Mª Jesús Montero, de presentar nous criteris per al finançament autonòmic al mes de novembre, ha afirmat que “el que esperem és que complisquen la resolució impulsada per Joan Baldoví al Congrés, aprovada per una àmplia majoria, i presenten una proposta completa de reforma del sistema de finançament abans de finalitzar l’any i no només d’algunes de les seues variables. Si no ho fan, hauran incomplit novament els seus compromisos no només amb Compromís sinó amb tots els valencians i valencianes”.

Ferri ha insistit que “ja és massa temps amb declaracions contradictòries i compromisos incomplits. El que cal és que Sánchez pose damunt la taula una proposta real de canvi del model de finançament. D’eixe canvi del model de finançament depèn garantir als valencians i valencianes una educació, una sanitat i uns serveis públics de qualitat i per a totes les persones, així com les polítiques que necessitem per a crear ocupació de qualitat i afrontar la transició ecològica de l’economia”.

“És el moment dels fets i no de les paraules. Continuarem exigint i treballant per a aconseguir solucions als nostres problemes com l’infrafinançament, el deute històric o les inversions necessàries en problemes com el nefast servei de les rodalies” ha conclòs Ferri.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací