La campanya de Eurocaja Rural ‘El Motiu de Jose’, arrasa

455

Actualitat Diària

La nova campanya de Eurocaja Rural, protagonitzada per l’actor José Mota, està obtenint una gran repercussió en xarxes socials i concitant nombrosos comentaris d’adhesió al missatge de la campanya.

L’espot, creat per a la campanya, titulat ‘El Motiu de Jose’ ha aconseguit, només en Twitter, més de 25 milions d’impressions i més de 400.000 visualitzacions. Les opinions i valoracions incomptables que, tant la cooperativa de crèdit, com el protagonista, estan rebent en xarxes socials, demostren l’enorme impacte, atenció i suport que ha originat aquesta campanya, davant la qual és difícil romandre impassible.

Algunes persones han afirmat sentir-se reflectides en el paper de ‘Jose’, amb afirmacions com “tant de bo mai perdem la vida i història dels nostres pobles” o “no hem d’oblidar les nostres arrels”. Fins i tot hi ha qui aplaudeix l’emoció transmesa per un José Mota que es llueix en un personatge que s’aparta del seu registre còmic: “qui m’anava a dir a mi que m’anava a emocionar amb l’anunci d’un banc?”.
Precisament, aquest és el missatge que Víctor Manuel Martín, director general de l’entitat, va voler destacar en la presentació de la campanya: “reivindiquem la nostra única manera de ser. El nostre motiu és quedar-nos. Escoltem i preguntem als clients què és el que necessiten, i el que esperen és ser escoltats i que es resolguin els seus problemes. Volen el millor servei, la millor atenció humana i la millor atenció digital. Aquesta és la nostra missió”. I en clara referència a la seva permanència als pobles i el sentiment que això provoca, va assenyalar: “Tornes a ser tu. La millor versió de tu mateix”.

José Mota, en aquesta mateixa presentació, ja havia anunciat que es tractava d’una campanya molt emotiva, sincera i necessària: “Per molts llocs que hagi visitat i quilòmetres recorreguts, el nen que vaig ser m’espera assegut en el graó de la porta de la casa dels meus pares, i em passa comptes de tot el camí recorregut en la meva vida. Quan em van proposar fer aquesta campanya, immediatament vaig pensar a honrar al meu poble i als nostres majors, als qui li ho devem tot. Per això, no els podem donar l’esquena”, va sentenciar.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací