La Cambra de Castelló, premi Internacionalització de la II Edició Premis Cambres

483

“Aquest és el premi més il·lusionant que una Cambra pot rebre perquè ve des de dins”, expliquen

Actualitat Diària

La Cambra de Comerç d’Espanya ha celebrat la II edició dels Premis Cambres l’objectiu de les quals és reconéixer i posar en valor la labor de les Cambres territorials en diferents àmbits d’especial rellevància per al desenvolupament econòmic i social del nostre país.

El lliurament ha sigut presidit pel ministre d’Indústria, Comerç i Turisme, Héctor Gómez, qui ha assenyalat que “el Govern celebra el suport inestimable que proporciona la Cambra de Comerç d’Espanya i la seua xarxa territorial a les empreses del nostre país, especialment les pimes, en els objectius i reptes que afronten cada dia, com la digitalització, la sostenibilitat, la formació o la internacionalització.”.  

Des de la Cambra d’Espanya, el seu president, José Luis Bonet, ha subratllat: “la vocació de servei al teixit empresarial i lideratge social de les cambres de comerç”. El president de Cambra d’Espanya ha assegurat que “el teixit empresarial ha mostrat resiliència i voluntat de transformació” i “les cambres de comerç estem al seu costat al costat de les administracions per a ajudar-les”. 

La Cambra de Castelló ha sigut la guanyadora del premi en la categoria d’Internacionalització pel seu projecte “QUALICER 2022, Congrés Mundial de la Qualitat del Taulell i del Paviment Ceràmic”. QUALICER, va nàixer com un modest fòrum de debat sobre el taulell com a producte i actualment és un dels esdeveniments més rellevants per al món de la ceràmica a nivell internacional. ” Aquest és el premi més il·lusionant que una Cambra pot rebre perquè ve des de dins. Reconeix una trajectòria d’anys, quan decidim apostar juntament amb el Col·legi d’Enginyers Industrials per la innovació i la internacionalització de la indústria ceràmica”, ha assegurat en recollir el guardó, la presidenta de la Cambra de Comerç de Castelló, Mª. Dolores Guillamón. 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací