La Banda Municipal tanca la temporada amb un concert per la pau a l’Auditori

372

Una peça d’una hora de duració que tracta d’expressar els valors de la convivència i la trobada de cultures i religions

Actualitat Diària

La Banda Municipal de Castelló tanca la temporada aquest diumenge 21 de maig a les 19.00 hores a la sala simfònica de l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló amb un gran concert simfonicocoral que reunirà damunt de l’escenari a centenars de veus i músics per a interpretar l’obra ‘L’homme armé.  A Mass for Peace’ de Karl Jenkins, una peça d’una hora de duració que tracta d’expressar els valors de la convivència i la trobada de cultures i religions. L’entrada és lliure fins a completar aforament.

Sota la direcció de Marcel Ortega, la Banda Municipal sumarà les veus de Josep abdNur Bió, muetzi de la comunitat musulmana de Palma, el Cor del Conservatori Professional de Música Mestre Tàrrega de Castelló, l’Orfeó de la Universitat Jaume I, la Coral de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona i el Cor d’Ensenyaments Professionals del Conservatori Calasancio de Castelló.

L’audició inclou la Marxa per la Pau, una breu peça de Xavier Porcar, que acomiadarà una temporada simfònica que va començar a l’Auditori el passat octubre, amb la posada en escena del ‘Carmina Burana’, de Karl Off, juntament amb l’Orfeó Valencià. Un curs que ha comptat amb 22 concerts al mateix Auditori, al Teatre del Raval en format cambrístic, la cocatedral i la ciutat, amb solistes i directors convidats de primer nivell, i en el que s’ha llançat un cedé de ‘Música valenciana’.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací