La 39 edició de la Fira del Llibre de Castelló arranca aquest divendres

296

Des del 28 d’abril fins al 7 de maig a la plaça de l’Hort dels Corders

Actualitat Diària

La 39 edició de la Fira del Llibre de Castelló canvia aquest any d’ubicació i se celebrarà en la plaça de l’Hort dels Corders, deixant el Parc Ribalta on va tindre lloc l’any passat. La fira comptarà amb 22 expositors de casetes de llibreries de la província, associacions literàries i de l’Ajuntament de Castelló, la Diputació de Castelló i la Universitat Jaume I. 

La cita cultural ha programat més d’un centenar d’activitats que oferirà a la població des del 28 d’abril fins al 7 de maig en la plaça de l’Hort dels Corders. D’aquesta manera, totes les persones i famílies que assistisquen podran gaudir de tota mena de tallers, conferències, espectacles, taules redones, signatures de llibre i activitats destinades per al públic més infantil.

Pel que respecta a les activitats generals per a tota mena de públics, es recullen un total de 61, repartides entre el matí i la vesprada entre els dies 28 d’abril i 7 de maig, tots dos inclosos. Quant a la signatura de llibres, més de 62 escriptores i escriptors es personaran en la plaça de l’Hort dels Corders per a fotografiar-se i estampar la seua signatura a tota persona que es dispose.

D’altra banda, la Fira del Llibre de Castelló, en col·laboració amb la Generalitat Valenciana, organitza 8 activitats concertades amb centres educatius a través d’un programa escolar d’activitats d’animació a la lectura i foment lector dirigit als diferents nivells educatius. “El rap i els llibres”; “gimcana literària”; “el contes del Sambori”; “conte cantat, conteexplicat”; “contacontes amb Nuria Urioz”; “contacontes amb Felip Kervarec”; “taller Fuita Literari” i “Animació lectora i taller El Pare Sol”. Aquestes activitats lúdiques i culturals són totalment gratuïtes i es duran a terme els dies 2, 3, 4 i 5 de maig.

Tere Esteve, secretària general de Covaco Castelló-Confecomerç CV, ha definit aquest esdeveniment literari com “l’àgora cultural del mes d’abril i l’aparador d’un munt d’iniciatives i activitats socials i culturals”. A més, diverses activitats es realitzaran dins del Menador que es troba a escassos metres de la Fira del Llibre.Esteve ha ressaltat l’esforç realitzat per a oferir a totes les persones que visiten la fira “les últimes novetats, els llibres més interessants i penetrants de totes les temàtiques i per a totes les edats”. A més, els visitants també podran gaudir d’esdeveniments com a signatura de llibres, taules redones i conferències, recitals poètics actuacions musicals amb dansa, espectacles infantils, contacontes i diversos sortejos.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací