La 28a edició de Castelló a Escena torna al Teatre del Raval amb una quinzena de propostes

736

Actualitat Diària

La 28ª edició del cicle de teatre Castelló a Escena arriba aquest cap de setmana al Teatre del Raval de la mà de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló. L’iniciativa acostarà al públic obres representades pels grups amateur de la ciutat amb els objectius d’«obrir una finestra per a la promoció d’aquest tipus de companyies» i de “complementar l’agenda cultural de la nostra ciutat per als caps de setmana“, com ha assegurat al regidora de l’àrea, Verònica Ruiz. 

Aquesta edició comptarà amb un total de 15 obres representades per les companyies Amigos del Teatro, Tragapinyols, l’Armelar, El Taronger, Escenatrama, Pléyada de Trampantojo, Fadrell, l’Enfilat, Brau Blocau, Entre Bastidores, Baladre i El Cresol. Per a l’edil de Cultura, “totes les companyies que aglutinen aquesta edició del Castelló a Escena tenen com a objectiu promoure la cultura en la nostra ciutat, a més de ser un planter d’actrius i d’actors”. 

Així doncs, el cicle començarà el dissabte 18 de gener i s’allargarà fins al dia 31 de maig.  Totes les funcions tindran lloc al Teatre del Raval, els dissabtes a les 20.00 hores i els diumenges a les 19.00 hores. Les entrades es podran adquirir a la taquilla, la qual s’obrirà dues hores abans de cada funció.

Celebració de Sant Antoni al Grau

El grup Botafocs Balll de Dimonis, en col·laboració amb la Regidoria de Cultura, ha desenvolupat un extens programa d’actes per a la celebració de Sant Antoni, aquest dissabte al Grau de Castelló i la commemoració del seu trenté aniversari. 

La XIV Trobada de Bestiari Domèstic, al costat del Casal Jove, inclourà un cercavila sense foc (18.30 hores), una presentació cantada de la vida de Sant Antoni (19.00), un ball de lluïment del bestiari (19.30) i un correfoc (20.00, amb eixida des de l’avinguda del Port). Posteriorment, es realitzarà la benedicció dels animals i el repartiment de rotllos i un espectacle pirotècnic precedirà a l’encesa de al foguera.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací