Júlia Company: ‘En l’Ivace apostem per la relocalització de les empreses de la Comunitat’

667

Actualitat Diària

La directora general de Ivace, Júlia Company, ha destacat la ferma aposta del Ivace per la reindustrialització i relocalització de les empreses de la Comunitat Valenciana.

“Aquesta relocalització- ha detallat- és fonamental perquè permet a les indústries valencianes ser més fortes, més potents, contribueix a la generació de riquesa i ocupació sostenible i suposa també una aposta pel nostre territori”.

En aquest sentit, ha subratllat que la relocalització ha estat fonamental “per a la reconversió i l’adaptació del teixit empresarial després de la crisi econòmica derivada de la pandèmia COVID-19”.

Company s’ha manifestat així a Ibi, durant la seva intervenció en el fòrum-debat ‘Claus per a crear una nova àrea industrial’ organitzada per la Unió Empresarial de la Província d’Alacant, Uepal, en col·laboració amb l’Associació d’Empresaris d’Ibi, Ibiae, i la Diputació d’Alacant.

Aquesta trobada ha comptat amb la participació de diferents personalitats amb capacitat d’anàlisi i propostes sobre la creació de nous polígons industrials com el vicepresident de Uepal, César Quintanilla, l’alcalde d’Ibi, Rafael Serralta, el president de Ibiae, Pedro Prieto, el director de Ibiae, Héctor Torrente, el president de la Federació Empresarial de l’Alcoià-Comtat, Fedac, Natxo Gómez, el Comissari d’Aigües de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, Marc García, la CEO de Cosmètics Nirvel, Consuelo Vaquer i el CEO de Crefer, Pedro Oliver.

La directora del Ivace ha recordat que actualment el Ivace està treballant en les ampliacions del Parc Empresarial Nou Tollo d’Utiel i El Maigmó de Tibi per a donar resposta a la demanda de sòl industrial per part del teixit empresarial i per a continuar creixent i generant ocupació sostenible i de qualitat.

Planificació

Júlia Company ha posat l’accent principalment en la importància de la planificació per a la creació d’un polígon industrial i ha explicat que “els nous espais empresarials han de comptar amb un fàcil accés a subministraments bàsics que permetin la futura posada en marxa i la instal·lació de noves empreses”.

Així mateix, ha recordat la figura dels polígons industrials mancomunats en els quals treballa el Ivace en col·laboració amb les localitats interessades a comptar amb un nou espai industrial amb l’objectiu d’ajudar al desenvolupament de nous parcs empresarials “que suposaran una oportunitat de creixement i de riquesa per als municipis de la Comunitat”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací