Castelló (PP): “La Llei d’Habitatge de Sánchez genera menor oferta i augmentarà els preus”

497

Actualitat Diària

El portaveu d’habitatge del GPP, Alfredo Castelló, ha afirmat avui que “la nova Llei d’Habitatge de Sánchez generarà menor oferta i per tant augmentarà els preus de l’habitatge”.

Castelló ha assegurat que per desgràcia els valencians ja coneixem quines són aquestes polítiques d’habitatges i les conseqüències que estan portant “perquè en la Comunitat Valenciana es porten aplicant ja molts anys pel tripartit d’esquerres”.

“Des que està Podem en la Conselleria ha augmentat la llista d’espera en 20.000 persones i arriba a les 45.000. Amb Podemos i Puig en 2 anys ha crescut el 80%. En 6 anys de govern tripartit d’esquerres el balanç és 0 habitatges construïts de promoció pública protegides, 0 habitatges construïts de promoció pública de lloguer i 0 habitatges socials construïdes de promoció pública”.

En aquest sentit, el diputat popular ha assenyalat avui que “aquest avantprojecte de Llei d’Habitatge presentat pel govern de Sánchez és de nou una mesura més d’intervencionisme sobre la llibertat dels ciutadans. Un decret d’habitatge de Puig i una Llei d’habitatge de Sánchez per a controlar-nos a tots i no resoldre res”.

Alfredo Castelló ha lamentat que “aquesta Llei tan important es pacti en l’últim minut entre els socis de govern i sense coordinar i acordar amb les comunitats autònomes, ja que les competències estan compartides entre l’Estat i les autonomies”.

Així, Castelló ha lamentat que “es demostra una vegada més que Sánchez està lligat pels seus socis de govern, tal com li passa a Puig amb Podemos en la política d’habitatge i accedeix a totes les seves amenaces sense pensar en les conseqüències que pot portar per als ciutadans”.

“Per desgràcia els valencians ja sabem, perquè hem estat l’avançada en les polítiques d’habitatge de Podemos, que aquest tipus de polítiques no milloren l’accés a un habitatge als valencians. El parc públic ha perdut 2.200 habitatges des que Puig és President. I vénen ara amb mesures contra la propietat i de tipus comunista com el decret del divendres passat del Registre d’habitatges en el qual volen controlar tot per a seguir sense fer res”, ha sentenciat Alfredo Castelló.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací