L’Ivace subvenciona durant 2017 les obres de vuit polígons industrial de tota la província

Els projectes han comptat amb una inversió d'1,94 milions d'euros de la Generalitat

1302

ActualitatDiària

L‘Ivace ha subvencionat en 2017 les obres de millora de vuit polígons industrials de la província de Castelló, una actuació que s’emmarca en l’ordre d’ajudes per a la millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics a la Comunitat i que ha comptat amb una inversió d’1,94 milions d’euros.

Les obres s’han realitzat en el Polígon Industrial de Carretera Ulldecona, l’Àrea Industrial del Portal del Mediterrani i l’Àrea Industrial del Polígon Capsades de Vinaròs, el Polígon Industrial de Sant Rafel del Riu, l’Àrea Industrial de Benicarló, el Polígon Industrial Santa Bàrbara de Sant Mateu, el Polígon Industrial Els Cassets de Morella i l’Àrea Industrial Peiró Escala de Vilafranca. 

La directora general de l’Ivace, Júlia Company, ha destacat que gràcies a aquesta ordre d’ajudes “estem millorant la imatge, les infraestructures i els serveis dels polígons industrials de Castelló”. Així mateix, ha afegit que amb aquestes actuacions “es millora també la qualitat de les empreses, treballadors i els ciutadans”.

Entre les accions que s’han dut a terme en aquestes zones industrials es troba la pavimentació, creació de zones verdes per a la millora de la imatge dels polígons, construcció de sistema de bombament d’aigües industrials, construcció de passarel·les per als vianants, millora de les instal·lacions i accessos i la millora de la senyalització horitzontal i vertical del tràfic amb senyals preventius, reglamentàries, informatives i de seguretat.

Així mateix, s’ha implantat un sistema de videovigilancia connectat a la Policia Local, s’han creat pàgines web amb les empreses dels polígon i s’ha col·locat senyalització en els accessos per a facilitar la ubicació de les empreses. També ha sigut possible la millora de l’enllumenat públic amb mesures d’eficiència energètica com la instal·lació de lluminàries LED i senyalització dels carrers per a facilitar l’orientació de conductors i vianants.

Júlia Company ha ressaltat l’excel·lent acolliment d’aquestes ajudes i ha recordat que tindran la seua continuïtat en els exercicis 2018-2019 amb caràcter plurianual i que podran beneficiar-se la resta de municipis de la província de Castelló que no les hagen rebut durant 2017.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací