Ivace facilita el diagnòstic exportador a les empreses valencianes amb un nou servei gratuït

473

Actualitat Diària

La Conselleria d’Economia Sostenible, a través d’Ivace Internacional, llança un nou servei gratuït amb el qual facilita un diagnòstic exportador a les empreses de la Comunitat Valenciana.

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç I Treball, Rafa Climent, ha destacat l’aposta de la Conselleria per adaptar-se en tot moment a les necessitats de les empreses i “proporcionar serveis adaptats a les seues necessitats en un entorn complex i canviant com l’actual”.

En aquesta ocasió, les empreses tenen a la seua disposició “un nou servei amb el qual obtenen informació amb valor afegit sobre les seues oportunitats en diferents mercats i sobre la seua posició en l’àmbit de la internacionalització”.

L’empresa realitza un qüestionari en línia i obté informació sobre els cinc mercats en els quals té més potencial per a exportar. A més, i gràcies a la informació aportada, rebrà un diagnòstic sobre la seua posició quant a estructura, producte, màrqueting, competència, processos, tecnologia, barreres d’entrada i ‘networking’ relacionats amb la internacionalització.

El conseller ha ressaltat la rellevància de “comptar amb informació útil” sobretot en un context sobresaturat d’informació. “És important ajudar les empreses a realitzar aqueix filtre d’informació que els ajude en la presa de decisions en l’àmbit de la internacionalització”, ha assenyalat.

A més, aquesta informació de valor afegit es complementa amb el suport tècnic del personal d’Ivace Internacional que pot fer costat a l’empresa en aquelles qüestions que necessiten reforç si l’empresa ho sol·licita.

“El nostre objectiu és acompanyar a les empreses, facilitar la presa de decisions i acostar-los a oportunitats en els mercats exteriors, ha assenyalat Climent.

Nou servei

Les empreses valencianes que vulguen obtindre un autodiagnòstic exportador poden visitar la pàgina web de l’Ivace www.ivace.es o prémer aquest enllaç (consultar ací).

Amb tan sols donar-se d’alta, en cas de no ser usuaris dels serveis de l’Ivace, poden començar el qüestionari gratuït.

Aquest qüestionari es pot pausar en cas de no comptar en aqueix moment amb algun de les dades que es requereixen i reprendre’l quan l’empresa desitge.

Al final d’aquest, rebrà informació dels cinc mercats amb major potencial per a l’empresa així com un informe amb les fortaleses i febleses en l’àmbit de la internacionalització.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací