L’Alcora dinamitza un any més la Pasqua Taurina amb el IV Mesó Gastronòmic

951

La iniciativa ha gaudit d’un “èxit rotund” des de la primera edició i ha suposat un “important revulsiu” per a la participació de les festes

Actualitat Diària

L’Ajuntament de l‘Alcora està preparant el IV Mesó Gastronòmic de Pasqua, que se celebrarà els dies 26, 27 i 28 d’abril, coincidint amb la celebració de la Pasqua Taurina.

La regidora de Cultura i Tradicions, Noelia Muñoz, ha presentat aquest matí la iniciativa i ha recordat que la setmana passada es va obrir el termini de presentació d’instàncies per als bars, restaurants i cafeteries que desitgen participar.

Muñoz ha avançat que s’inaugurarà el divendres 26 d’abril, a les 19 hores, i romandrà obert fins a les 24 hores. L’horari de la resta de dies -dissabte i diumenge- serà de 12 a 24 hores.

Els establiments participants oferiran al públic des de les seues respectives casetes una mostra de la “gran qualitat” gastronòmica de la localitat.

El Mesó Gastroòmic de Pasqua– com recorda la regidora- es va posar en marxa l’any 2016 amb la finalitat de potenciar la festivitat de Pasqua a l’Alcora, objectiu que s’ha complit “amb escreix”.

I és que, des de la primera edició, ha gaudit d’un “èxit rotund” i, conjuntament amb del trasllat de la Pasqua Taurina a la plaça Sant Roc, ha suposat un “important revulsiu” per a les celebracions, tant en participació “que s’ha incrementat considerablement” com en la dinamització de l’economia local.

El mesó està situat a la plaça de l’Ajuntament. En aquest sentit, la regidora ha indicat que el projecte de remodelació escomés en aquesta legislatura a la plaça ha sigut “fonamental” per poder dur a terme allí la iniciativa.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací