Intur Restauració Col·lectiva porta el seu Plat Saludable al festival Formigues

1258

Actualitat Diària

INTUR Restauració Col·lectiva participarà de manera activa en la setena edició del festival Formigues. Un esdeveniment dirigit a famílies que torna carregat de concerts, xerrades i activitats infantils. En concret el dissabte 12 de maig, a partir de les 12.30 hores, la companyia de Grup Gimeno oferirà una xerrada per a donar a conèixer les característiques del Plat Saludable.

María Congil, Dietista-Nutricionista integrant de l’equip de INTUR, amb més de 20 anys d’experiència en el sector de Restauració Col·lectiva, serà l’encarregada de conscienciar als assistents sobre la importància de configurar l’alimentació entorn dels principis d’aquest Plat, que ha d’incloure entre els seus ingredients proteïnes saludables, grans integrals, així com fruites i verdures, a més de complementar-se amb la ingesta d’aigua i la pràctica regular d’activitat física.

Durant la xerrada, els assistents aprendran de manera molt pràctica a elaborar combinacions saludables que complementin els menús que els escolars mengen en el col·legi. Una ocasió excepcional per a aconseguir que l’alimentació dels més petits sigui el més equilibrada possible.

A més, María Congil ensenyarà a identificar, a través de l’etiquetatge, les quantitats de sucre i sal presents en els diferents productes que es consumeixen. I és que en moltes ocasions s’afegeixen al carret de la compra articles molt poc saludables, únicament per desconeixement. D’aquesta forma, a més d’aprendre a complementar els menús, els assistents coneixeran com millorar els seus hàbits consum a través de senzilles pautes.

En finalitzar la xerrada l’experta de INTUR també oferirà algunes receptes equilibrades i molt senzilles, de manera que les persones que assisteixin puguin aplicar posteriorment en el seu dia a dia tot l’après sobre el Plat Saludable.

Amb aquesta activitat INTUR Restauració Col·lectiva, empresa experta en gestió de menjadors escolars, continua el seu propòsit a l’hora de fomentar hàbits saludables en la taula i promoure la cura del medi ambient a través del seu projecte educatiu Alimentant la teva imaginació.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací