La injecció econòmica que aportarà el nou grup inversor del Castelló acabarà amb el deute històric amb Hisenda

1437
Roda de premsa del Castelló amb el seu president Vicente Montesinos al capdavant de la mateixa. FOTO: CD CASTELLÓ

Actualitat Diària

El president del Castelló no ha dubtat a afirmar que “amb aquesta Ampliació de Capital acabarem amb el deute històric del club amb Hisenda. Per a aportar aqueixos fons hem trobat al millor company de viatge possible: un grup d’inversió liderat per José Miguel Garrido, un empresari de dilatada i contrastada experiència en el món del futbol que s’incorpora a aquest projecte per a ajudar-nos a retornar al club al lloc que mereix. No era l’únic que volia invertir i acompanyar-nos en aquest projecte però sí era el més idoni. El seu gran treball en l’Albacete així ho acredita”.

Per a Montesinos “la d’avui és una gran aliança que té com a gran beneficiat al Castelló, com a part de la nostra gestió hem cercat i finalment trobat un soci que ha apostat decididament per aquest projecte. Un soci professional i solvent. Segur que junts portarem al Castelló a la Segona Divisió del futbol espanyol”.

A més el president ha remarcat que “Des que arribem al juny, la nostra comesa era retornar al club on es mereix a través d’una gestió professional. L’afició ha respost increïble amb més de 12.700 abonats i en el plànol esportiu estem capdavanters. A poc a poc intentarem retornar al club al futbol professional”.

“El club era a punt de desaparèixer. La nostra entrada va suposar un canvi per a assentar les bases del que volem. En aquests nou mesos, el grup humà que tenim ens ha ajudat a traure açò avance. Vull agrair als departaments del club, cos tècnic i jugadors la seua labor. A més del club, agrair a les empreses i patrocinadors per col·laborar amb l’entitat. Per descomptat, no em vull oblidar de l’afició. No em cansaré mai de dir que el major actiu d’aquest club és i serà l’afició. Aquest club sense ells solament seria una muntanya de deutes. Gràcies a tots aquests components, hem aconseguit arribar al següent pas” ha expressat Montesinos.

El president del club va donar a conèixer tots els detalls de l’operació. FOTO: CD CASTELLÓ

El president ha ressaltat la importància d’aquest grup. “És importantíssim trobar un company de viatge que se sumeix al projecte per a aconseguir sanejar els comptes del club. Ve un grup que ve a sumar perquè solament amb el capital emocional és molt complicat. El grup inversor no és sols diners, sinó molt expert i coneixement sobre el món del futbol. El grup liderat per José Miguel Garrido té aqueixa contrastada experiència i és el “partner” perfecte perquè en aquesta marxa aconseguim l’objectiu, perquè el Castelló mai va haver de baixar fins a on està ara. Aquest capital significa que en aquests nou mesos que portem, el club va a tenir pràcticament tot el deute liquidat exigible a curt termini i al corrent de pagaments amb el personal. També complir amb les administracions perquè va ser possible acordar amb la Seguretat Social i, amb aquesta operació, anem a tenir resolt el tema amb Hisenda”.

Finalment, Montesinos s’ha mostrat optimista de cara al futur. “Ens ha costat moltíssim trobar un grup inversor que vulguen apostar que ve d’una situació crítica on el deute que hi ha amb Hisenda és molt potent. Que complisquen els seus compromisos i tinguen aqueixa experiència, estem parlant d’un inversor que ens dóna totes les garanties. Garrido s’ha reunit aquest matí amb plantilla i cos tècnic per a traslladar el seu suport i que els ha transmès que ve a sumar perquè confia en l’actual junta directiva. En dos i tres mesos hem estat treballant per a tancar aquesta operació i que s’haja tancat en temps rècord es deu al treball seriós del consell”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací