Ignasi Garcia es reuneix amb el col·legi de veterinaris per recollir les necessitats i suggerències del sector

832

Traslladen al regidor de l’Ajuntament de Castelló la necessitat de disposar d’un professional en la plantilla municipal

Actualitat Diària

El regidor de Benestar Animal, Ignasi Garcia, s’ha reunit amb representants del Col·legi Oficial de Veterinaris de Castelló, per tal d’abordar els suggeriments del sector pel que fa a millorar la relació amb els animals de l’entorn urbà i rural del terme municipal. En aquest sentit, el professionals han incidit en la necessitat de que el consistori dispose d’un veterinari en la plantilla municipal.

” Segons ens han traslladat, el veterinari que incorporaria l’ajuntament hauria d’assumir funcions d’inspecció en el processos de recollida d’animals en la via pública, adopció d’aquests i procediments d’esterilització, tal com ja passa en altres ajuntaments”, ha informat Garcia. L’edil ha recordat que “la supervisió de tots els serveis externs que contracta l’ajuntament pel que fa al control i al benestar del animals a la ciutat seria més efectiva en disposar d’un metge especialitzat”.

D’altra banda, el Col·legi Oficial de Veterinaris de Castelló ha lloat el projecte de Captura, Esterilització i Retorn (CER) de colònies felines impulsat pel departament de Benestar Animal en col·laboració amb les protectores de la ciutat i gràcies al qual supervisen un desena de comunitats de gates i gats. Garcia també ha informat els sanitaris sobre els plans per a fer fer públiques les xifres d’animals gestionats pel consistori al portal web de Transparència i els ha demanat la colaboració per tal d’actualitzar el cens de mascotes de la ciutat .

V Festival de la Adopción

La protectora Huellas Callejeras, en col·laboració amb l’Ajuntament de Castelló, ha organitza t el V Festival de la Adopción per al s pròxim dissabte 26 i diumenge 27 d’octubre . L’esdeveniment, que se celebrarà al passeig Ribalta, servirà per trobar una llar als 140 gats i 50 gossos que actualment té l’entitat. O ferirà també activitat infantils i espectacles i té com a objectiu recollir donacions de materials que servisquen per a garantir el benestar d els animals que custòdia Huellas Callejeras mitjançant una xarxa de persones voluntàries .

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací