Huit dels majors importadors de taulells dels Estats Units reben els Ivace Awards a Cevisama

980

Actualitat Diària

Huit dels majors importadors estatunidencs dels Estats Units han rebut aquest dijous els Ivace Awards for Tile of Spain Promotion de la mà del Conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Ocupació, Rafael Climent i del President d’Ascer, Vicente Nomdedéu.

La gala ha sigut el colofó de l’estada dels estatunidencs a València, on han tingut l’oportunitat de visitar Cevisama i desenvolupar una agenda de treball tant amb clients com amb empreses amb les quals encara no treballen.

El conseller, encarregat de clausurar l’esdeveniment, ha explicat la voluntat de la Conselleria d’Economia de “reforçar el caràcter internacional de Cevisama i reconéixer la tasca dels majors importadors i distribuïdors de diferents països, en la promoció i creació d’imatge de marca dels productes ceràmics de la Comunitat”.

En la seua intervenció, ha volgut agrair a les empreses nord-americanes que “no solament ens estiguen ajudant a expandir la ceràmica pels Estats Units, sinó que a més, estan realitzant una gran labor com prescriptors dels nostres productes per a arribar a altres mercats”.

A més, ha animat a les empreses distribuïdores a continuar confiant en els productes de la Comunitat Valenciana, per a aconseguir que hi haja més consumidors nord-americans que coneguen la qualitat i tots els avantatges d’utilitzar els productes ceràmics en les seues llars.

Per part seua, el president d’Ascer, Vicente Nomdedéu, ha explicat que els Estats Units ha sigut el primer mercat seleccionat en aquests premis “per la seua serietat, prestigi i el seu enorme potencial que ara com ara és el mercat més important d’exportació fora de la Unión Europea”.

En l’actualitat, els productes ceràmics representen el 16 per cent dels revestiments utilitzats als Estats Units al mateix temps que les xifres d’exportació destaquen per la tendència a l’alça amb un 11,93% d’ascens en els deu primers mesos de l’any i un 268% en els últims cinc anys.

Huit premiats

Els guardons d’aquesta primera edició dels Ivace Awards for Tile of Spain Promotion han recaigut en 8 premiats en 4 categories, seleccionats per un Comité integrat per Ivace, Cevisama y Ascer.

Concretament, els premiats són Eleganza Tile i Nemo Tile +Stone en la categoria de Personalització en projectes d’interior i arquitectura; MS International i Emser en la categoria d’Expansión, WALKER ZANGER
i OLYMPIA TILE per la seua Trajectòria empresarial en el mercat americà i Merola Tile – Somertile i Arley Wholesale per la seua Fidelitat Marca Tile of Spain.

La delegació procedent dels Estats Units està integrada per una vintena de representants d’aquestes empreses.

Guardó

Les empreses premiades han rebut una escultura creada ex profeso per a l’ocasió per l’escultor alacantí Pablo Bellot, guanyador de la XIII Biennal Internacional de Ceràmica de Manises 2017.

“Volíem crear una cosa única i promocionar al seu torn la creació artística de la Comunitat Valenciana”, ha conclós la directora general d’Internacionalització, María Dolores Parra.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací