Diputació i ITC perfeccionen l’eina Solconcer per a promoure l’ús de ceràmica en rehabilitació d’habitatge 

1206

Aguilella presenta l’estand provincial de Cevisama les principals novetats d’aquesta tecnlogía que permet l’avaluació de solucions constructives amb diferents materials de recobriment

Actualitat Diària

La Diputació de Castelló i el ITC avancen en la seua eina Solconcer per a promoure l’ús de la ceràmica també en la rehabilitació d’habitatge. El diputat de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, ha presentat aquest matí en l’estand provincial de la fira Cevisama les principals novetats d’aquesta eina que permet l’avaluació de solucions constructives amb diferents materials de recobriment tant ceràmics com alternatius amb la condició de constatar les òptimes prestacions de la ceràmica castellonenca. Aqueixes novetats passen principalment per l’augment de materials i paràmetres comparatius, com a important consolidació d’aquesta eina, i també per la seua conversió a APP per a facilitar el seu ús tant per comercials com per professionals a través dels seus dispositius mòbils.

Aguilella ha assegurat que “hui presentem la consolidació d’aquesta eina com un recurs útil perquè els professionals tinguen criteris objectius que constaten que la ceràmica és el millor material de recobriment, comparant-ho amb tots els materials alternatius. L’objectiu que perseguim amb aquest important projecte que avança gràcies a la gran professionalitat dels tècnics del ITC és ser útil al sector, dotar-lo de més recursos que reforcen aqueix gran producte que dia a dia milloren”.

Importants novetats en 2019

Des que es va posar en marxa amb les solucions constructives de particions horitzontals, l’eina ha anat a poc a poc augmentant les seues funcionalitats fins a arribar a incorporar les últimes novetats que es descriuen a continuació.

La primera de les novetats és la incorporació en Solconcer de les solucions constructives de rehabilitació.

La segona de les novetats és la creació de l’APP de Solconcer. Una aplicació que s’ha desenvolupat amb l’objectiu de millorar la usabilitat de l’eina en dispositius mòbils. S’ha plantejat el desenvolupament d’una aplicació mòbil operativa tant en dispositius Android com *iOS, la descàrrega dels quals està ja disponible des d’aquesta setmana, en les principals botigues oficials: Google Play i App Store. Per a facilitar el màxim possible la descàrrega de l’aplicació s’ha creat també una web de llançament: www.solconcer.es/app en la qual s’han incorporat els enllaços a aquestes botigues oficials, així com un accés a la versió web tradicional.

Finalment, la tercera de les novetats és la incorporació d’un nou material de recobriment en particions horitzontals: el Luxury Vinyl Tile (LVT). Es tracta d’un producte nou de gran creixement, competidor directe de la ceràmica.

II Jornada Vigilancer sobre el consumidor

La Diputació de Castelló i l’Institut de Tecnologia Ceràmica (ITC) impulsaran la innovació ceràmica a través de l’organització de la ‘II Jornada Vigilancer: El consumidor en el punt de mira’ que reunirà tècnics de l’entorn empresarial ceràmic de Castelló per a tractar entre les claus de futur de la ceràmica també les polítiques d’innovació i màrqueting cap a l que el client demanda. L’estand provincial de la Diputació en Cevisama ha acollit aquest matí la presentació d’aquesta jornada que el pròxim 20 de febrer servirà a més per a actualitzar els paràmetres de l’eina de vigilància competitiva que impulsa la Diputació, amb la presentació de l’estudi ‘El consumidor de recobriments espanyol en 2018′ realitzat per l’Observatori de Mercat de ITC.

Aguilella, ha explicat que “aquesta jornada servirà per a presentar a les empreses les novetats i l’actualització d’una eina de vigilància competitiva útil com és Vigilancer. Aquest sistema, que hem desenvolupat al costat del ITC, és utilitzat cada dia per centenars de professionals, perquè ofereix tota la informació més actualitzada disponible en clau de mercats, oportunitats de negoci internacionals, tecnologies emergents, I+D, màrqueting digital i diferents tendències i eines disruptives que poden utilitzar per a afrontar de manera òptima els reptes que se’ls presenten d’ací a un futur pròxim, i poder fer-lo amb garanties d’èxit gràcies a la intervenció de professionals i experts que tenen molt a dir en aquests àmbits, cada vegada més imprescindibles a l’hora de competir en l’escenari global”.

Així, amb aquesta jornada, les empreses ceràmiques, associacions empresarials, centres universitaris, d’arquitectura, disseny, comunicació, organismes vinculats a la innovació i a les estratègies de mercat, estan convidats a aquesta cita per a aprofundir en les polítiques d’innovació i màrqueting en el que cap al que el client demanda, escoltant-lo i intentant adaptar els nostres productes i serveis als seus gustos i necessitats. Per a això es comptarà amb la presència de professionals de gran prestigi, entre el que cal destacar a la Directora de Marketinf d’IKEA España, Laura Durán, o Genís Roca, president de Roca Salvatella.

Objectiu final: ser útil i recolzar al sector

Aquestes dues iniciatives presentades hui en Cevisama tornen a posicionar a la Diputació com a principal aliada institucional del sector ceràmic a l’hora d’impulsar iniciatives que li són útils. Així, al costat del Pla Ceràmic de Regeneració Urbana, el premi Som Ceràmica mèrit a la Innovació del Producte en Aplicacions Urbanes i l’eina Solconcer o l’APP Ceramics, Vigilancer es consolida com una eina de vigilància competitiva útil per al sector, i es constitueix com un observatori d’investigació contínua en el qual detectar noves tendències de mercat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací