Hisenda rep 13 propostes per a participar en la subhasta dels immobles procedents d’herències intestades

633

Actualitat Diària

La Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic ha rebut un total de 13 propostes de persones, físiques o jurídiques, interessades a participar en la subhasta de nou immobles procedents d’herències abintestat en les quals la Generalitat ha sigut declarada hereua.

La subhasta, que es realitzarà el pròxim dia 10 de gener, és la primera d’aquestes característiques els ingressos de les quals es destinaran a finalitats d’interés social i a mecenzago cultural, complint d’aquesta manera amb el que s’estableix en el nou Decret 20/2019, de 15 de febrer, del Consell, pel qual dos terços es dedicaran a finalitats d’interés social i el terç restant a actuacions del Pla de Mecenatge Cultural de la Generalitat.

A més, també és la primera subhasta d’herències intestades que se celebra des de l’any 2016, atés que la tramitació dels expedients per al reconeixement d’hereus d’aquelles persones que hagen mort sense testar i sense deixar hereus legals és un procés complex i que requereix abundant documentació i comprovacions.

Les propostes han sigut rebudes de manera presencial en els registres habilitats per a això, i dos d’elles han sigut remeses per correu. A més, per l’adreça remitent de la documentació presentada es desprén que 11 de les 13 propostes procedeixen de la Comunitat Valenciana.

En total, el preu d’eixida acumulat d’aquests nou immobles en primera subhasta aconsegueix els 844.196 euros i en cas d’arribar a quarta subhasta el preu seria de 518.780 euros.

Cal destacar que les proposicions econòmiques han sigut presentades en sobre tancat i les ofertes per a les subhastes segona, tercera i quarta únicament s’obriran en el cas que la subhasta immediata anterior quede deserta.

Immobles a subhasta

Els nou immobles que salen a subhasta s’ofereixen en huit lots, dels quals el de major import d’eixida és el corresponent a un habitatge urbà residencial amb parcel·la en Campolivar (Godella), el valor de la qual en primera subhasta és de 486.336 euros.

De la mateixa manera se subhasten un pis situat al carrer Sagasta d’Elda, un habitatge i una parcel·la confrontant al carrer Salvador de Llíria, un habitatge al carrer Filipines, de València, un local comercial al Grau de Castelló, el 50% d’un habitatge al carrer Pierre Boulez de Xàbia, unes parcel·les rústiques en la partida Terrafort de baix, a Xàtiva, i una parcel·la d’oliveres en la partida Després del sant, a Castellnovo.

Cal recordar que la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic és l’organisme encarregat de tramitar els expedients per al reconeixement en favor de la Generalitat dels drets com a hereua abintestat d’aquelles persones que hagen mort sense testar i sense deixar hereus legals i el veïnatge civil dels quals siga la Comunitat Valenciana.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací