Hicham Khaloua: “L’equip està mentalitzat per guanyar com siga, per trencar aquesta ratxa d’empats”

1274
El davanter Hicham, en una llanci d'un partit d'aquesta temporada amb el Castelló. FOTO: CD CASTELLÓ

Actualitat Diària

Dia plujós. Dia plomís, però malgrat tot el Castelló ha tornat al treball per preparar el partit del diumenge en el camp del Terol (17.00 hores). I després de la primera de les dues sessions de treball previstes per a aquest dimecres, el futbolista que va parlar va ser el jove davanter murcià Hicham Khaloua, ex de l’Almeria, per deixar clar les ganes que hi ha en l’equip albinegre per guanyar el primer partit de Lliga.

L’atacant va destacar que “l’equip està mentalitzat per guanyar com sigui, per trencar aquesta ratxa d’empats i poder sumar aquesta victòria que tant desitgem”. I va aprofitar per recordar que en la seva etapa en l’Almeria “també vam estar moltes jornades sense guanyar. Són ratxes que solen passar, però que s’acaben guanyant un partit. Després et poses en una dinàmica i es veu tot d’una altra manera”.

A nivell personal Hicham va reconèixer que ara es troba “bé”, per confessar que fa unes setmanes “vaig tenir un baixó pel futur incert fins que es va tancar el mercat” i que ara “estic centrat en l’equip, per ajudar-ho amb tot el que pugui”.

Finalment, es va referir al nou entrenador del Castelló, el valencià David Guitiérrez. “Estem treballant més tàcticament, més a nivell defensiu i ofensiu. Tot això ens vindrà molt bé. El nou entrenador té les idees molt clares, que és el que ens faltava una mica”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací