Global Omnium convida a WEX perquè València sigui candidata en 2020 al Fòrum mundial de l’aigua

740

Actualitat Diària

Jaime Barba, CEO de GOAigua -la divisió tecnológicade Global Omnium (GO), s’ha reunit amb el CEO del fòrum internacional WEX Water and Energy Exchange, Mark Barker a València. A més, va aprofitar la visita per a conèixer de primera mà les instal·lacions en les quals s’han instal·lat a treballar tant GOAIgua com GOHub de més de 2.500 metres quadrats dedicades íntegrament a la innovació tecnològica.

WEX és un dels esdeveniments més importants a nivell mundial en matèria d’aigua i energia. És segons el parer de Jaime Barba ” un dels esdeveniments internacionals més importants que es produeixen a l’any en el sector per la qualitat dels participants i continguts que allí es plantegen”.

El promotor de l’esdeveniment, Mark Barker CEO de WEX, ha inclòs València com una de les seus possibles per a la pròxima edició 2020. L’anterior, que es va celebrar a Porto el passeu mes de març, concito la participació de les organitzacions líders, experts i representants de les diferents companyies amb activitat en matèria d’aigua i energia. WEX GLOBAL és un cim orientat a l’acció entorn d’un ric calendari de reunions i networking entre entitats.

En la reunió també ha participat Patricia Pastor, directora de GOHub, i Muntsa cuchi responsable d’Operacions de WEX.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací