L’última anàlisi de la Generalitat qualifica com a “excel·lents” les aigües de la Font de Banys de Montanejos

848

Miguel Sandalinas, alcalde de la localitat, afirma que les mesures de control d’accés al paratge ha sigut clau en la millora de la qualitat de les aigües

Actualitat Diària

L’última anàlisi de la Generalitat Valenciana mostra que la qualitat de les aigües de la Font de Baños han passat de ser “bones” a “excel·lents”. Des de l’administració autonòmica es controla la qualitat de les aigües de bany a les platges continentals, com és el cas de la Font de Baños.

“L’aplicació de les mesures de control d’accés al paratge de la Font de Baños ha sigut clau en la millora de la qualitat de les aigües”, segons ha assenyalat l’alcalde Miguel *Sandalinas. “Partíem ja d’unes bones dades i amb el pla que s’ha dissenyat hem vist que millora la qualitat de l’aigua, un aspecte fonamental per a nosaltres que reforça la nostra aposta per una gestió sostenible del paratge”.

L’anàlisi de les aigües en el qual el resultat ha sigut “excel·lent” es va dur a terme el passat 20 de juliol. Un mes després de la posada en marxa del sistema de control d’aforament en el paratge arriba la millora en el resultat. D’aquesta manera, els banyistes tenen la seguretat que estan gaudint d’un lloc únic en tota la Comunitat Valenciana.

Control a temps real mitjançant una APP

L’alcalde ha destacat que la tecnologia de l’empresa valenciana Atenea 360 està permetent que des de l’Ajuntament i l’oficina de turisme es puga controlar a temps real el nombre de persones que es troben en el paratge de la Font de Baños. D’aquesta manera, se sap al minut el nombre d’entrades venudes i l’ocupació del recinte. Miguel *Sandalinas ha destacat que l’aplicació s’ha convertit en una eina molt útil per a tot el personal que es fa càrrec del control diari del lloc.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací