Gascó (PP) acusa el Botànic de “voler posar l’educació al servei dels seus partits”

424

Actualitat Diària

La portaveu d’Educació del grup Popular, Beatriz Gascó, ha assenyalat que “el sectarisme del Botánic li porta fins i tot a rebutjar el compliment de les sentències judicials en educació”.

Beatriz Gascó ha assenyalat en el seu defensa de les esmenes parcials del PP als pressuposats de la Generalitat en Educació que “el sectarisme defineix l’actitud del Botànic en aquests pressupostos perquè a tot el que plantegem des del PP diuen no sense arguments. Rebutgen les esmenes presentem per a lluitar contra l’abandó escolar, per a millorar l’excel·lència educativa, per a la construcció de centres, per a no relegar a la inspecció educativa…”

La diputada popular ha indicat que “els és igual que els tribunals, després de 49 sentències en contra, continuïn tombant les seves mesures educatives. En el PP hem presentat una esmena perquè es compleixin les sentències, i fins a això voten en contra i fan gala. No volen que es compleixin les sentències ni que es continuïn respectant les zones castellanoparlants”.

Beatriz Gascó ha explicat que “voten en contra de les esmenes del PP perquè són models educatius antagònics. Nosaltres apostem per un model de qualitat, plural, europeu, digital i el Botànic advoca per una escola sense oportunitats, mediocre, sectària, sense gestió, sense cap supervisió, que només pretén posar l’educació al servei dels seus partits i no al servei dels nostres joves”.

Finalment, Gascó ha explicat que “amb el Edificant han deixat de pagar més de 700 milions d’euros als ajuntaments per a la construcció de centres previstos en els últims pressupostos, segons assenyala la intervenció general. Estem cansats que se sentin amb la impunitat de dir una cosa i fer la contrària”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací