Garcia valora positivament la disminució de l’atur a la província en quasi un 40% durant la present legislatura

773

Nomdedéu destaca que “per primera vegada en 10 anys la taxa d’atur del País Valencià es situa per davall del 15% i de la mitjana espanyola”

Actualitat Diària

El vicealcalde i portaveu de Compromís per Castelló, Ignasi Garcia, i el secretari autonòmic d’Ocupació i director general de Labora, Enric Nomdedéu, han valorat les dades d’ocupació de la població activa de 2018 publicades durant el mes de gener. Així, Garcia ha afirmat que “les dades ens assenyalen que les polítiques d’ocupació que s’estan desenvolupant des del Govern del Botànic van per la línia correcta”.

Així, Nomdedéu ha destacat que “per primera vegada en 10 anys la taxa d’atur del País Valencià s’ha situat per davall del 15%, concretament en un 14,3%, i això fa que estiguem per davall de la mitjana espanyola”. Per la seua part, Garcia ha assenyalat que “en el cas de la província, durant aquesta legislatura l’atur s’ha reduït en quasi un 40% amb més 26.600 persones i, en concret, a la ciutat de Castelló tenim un índex d’atur del 12,18%, que està per davall fins i tot de la mitjana autonòmica”.

Durant el període de juny de 2015 a desembre de 2018, a la ciutat de Castelló hi ha 4.000 aturats menys i en el cas de les afiliacions a la Seguretat Social, aquestes han augmentat en 12.500 persones que ara sí que estan treballant”.

“Hi ha algunes dades que comencen a ser esperançadores, com que el nombre de famílies que no tenien cap ingrés per renda del treball disminueix, augmenta la contractació fixa i les dades a escala anual es van consolidant” ha expressat el Secretari Autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu.

“Encara ens queda molt treball per fer, com millorar l’estabilitat i la qualitat del treball, però la realitat és que les xifres ens indiquen que anem per la línia correcta i que hem de continuar treballant com ho hem estat fent durant aquesta legislatura” ha conclòs el portaveu.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací