Fran Ferri es llança a Twitch per a evidenciar la necessitat d’una llei trans estatal

540

Actualitat Diària

Fran Ferri, síndic del grup parlamentari Compromís a les Corts Valencianes, es llança a Twitch i altres xarxes socials per a explicar per a tot l’Estat espanyol la necessitat d’una Llei Trans estatal que conquerisca drets per a les persones trans i reconega la seua realitat. En este sentit, el síndic presentarà demà dijous 18 de febrer a les 19:30 un programa monogràfic sobre la Llei Trans, El Momento Trans. El programa que comptarà amb diverses entregues tractarà el tema trans des de diferents punts de vista. En la primera entrega Fran Ferri conversarà amb Guillem Montoro, activista pels drets trans, i Mónica Oltra sobre el procés de creació de la Llei Trans valenciana i de quina manera ha ajudat les persones trans que viuen a esta terra.

Per a Fran Ferri “explicar a tota España el procés que des de les Corts Valencianes i la Generalitat Valenciana es va dur fa 4 anys per a crear i aprovar esta llei Trans autonòmica és fonamental per a entendre com pot ajudar les persones a tindre una vida millor i per què és tan necessària”.

La retransmissió, que es farà en multiplataforma, tindrà com a epicentre el Twitch de Compromís (https://www.twitch.tv/compromis_net) però també podrà seguir-se a través del Youtube de Compromís i del Facebook de la coalició valencianista. A més, després este contingut podrà consultar-se a Instagram i com a podcast a Spotify. “El Momento Trans naix com a una plataforma de reflexió i debat que vol arribar al major nombre de persones de l’Estat espanyol i més en un moment en què l’extrema dreta i algunes persones posen en qüestió la mera existència de les persones trans”, afirma Ferri.

PARTICIPACIÓ

El Momento Trans, a més, vol comptar amb la participació de totes les persones que estiguen seguint en directe l’streaming i, per tant, es llegiran preguntes per a Fran Ferri, Mónica Oltra i Guillem Montoro per tal d’aclarir dubtes i fer més entenedor el missatge.

Per això, “vos animem a participar d’este nou format multiplataforma de debat i a fer-lo vostre ja que en este moment, més que mai, és fonamental tindre clars els conceptes i els perqués per poder combatre la transfòbia i l’odi”, afirma Fran Ferri.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací