Professionals, exalumnes i exprofessors del Magatzem de la Mar participen en el Fòrum Carxofa Innova de Benicarló

829

La iniciativa serveix per a commemorar els 20 anys que du el Centre Integrat Públic de Formació Professional (CIPFP) formant cuiners. Durant el matí d’avui i de demà es duran a terme xarrades a càrrec de professionals i exalumnes, mentre que dimecres tindrà lloc el concurs de Cuina i de Sala.

Actualitat Diària

Aquest matí s’ha inaugurat el primer Fòrum Carxofa Innova Benicarló al Magatzem de la Mar, amb la participació de l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, la diputada de Turisme, Virginia Martí, i la directora del CIPFP, Ester Segura. L’alcaldessa ha subratllat que «si Benicarló s’ha convertit en un dels referents en turisme gastronòmic és gràcies al treball de l’Associació de Restaurants i de l’Associació de Bars i Cafeteries, però també a la tasca del CIPFP, que construeix ponts professionals per tal que els grans xefs que forma puguen treballar en restaurants».

Precisament, al Fòrum s’han programat xarrades durant el matí d’avui i demà que aniran a càrrec de professionals, exalumnes i exprofessors del centre, que contaran les seues experiències en el món de la gastronomia. El Fòrum també servirà per a commemorar els 20 anys que porta el CIPFP formant cuiners. En aquest sentit, Segura ha reivindicat la Formació Professional i s’ha adreçat els alumnes remarcant-los que «la formació és necessària per tal de convertir-vos en bons professionals».

inauguracio Professionals, exalumnes, exprofessors, Magatzem de la Mar, Fòrum Carxofa Innova,  Benicarló

Per la seua part, la diputada de Turisme ha agraït a totes les persones que han fet possible aquest Fòrum i ha ressaltat que «la Carxofa de Benicarló és l’únic producte amb Denominació d’Origen Protegida de la província, i això és molt important». «La Festa de la Carxofa i tot el que l’envolta és un exemple a seguir per a tota la província i la Comunitat Valenciana», ha remarcat Martí.

El Fòrum finalitzarà dimecres amb el Concurs de Cuina i de Sala, en què serà la vuitena edició del concurs que cita aquells centres de Formació Professional que imparteixen formació tant de Cuina com de Sala. Enguany, els equips que competiran procedeixen de València, Castelló, Alcoi, Peníscola, la Pobla de Farnals i Enguera, a més del CIPFP de Benicarló.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací