Almassora es trasllada al sud amb una nova edició de la Fira Flamenca aquest dissabte

891

La segona edició de la mostra compta amb ball, cavallistes i música en directe

Actualitat Diària

El Recinte Fester d’Almassora acull aquest dissabte la segona Fira Flamenca amb concentració de cavallistes, exhibicions de ball i tres actuacions musicals en directe. Després de l’èxit de públic de l’any passat, la localitat se submergeix de nou en aquesta cita a la qual el públic pot assistir abillat amb indumentària flamenca. La mostra compta amb el patrocini de l’Ajuntament d’Almassora i l’organització de Cavalls d’Almassora.

La regidora de Festes i Cultura, Isladis Falcó, ha presentat aquest matí la jornada començarà a les 9.00 hores amb la concentració de cavallistes en la carpa i la pujada al paratge de Santa Quitèria. Després de l’esmorzar, les persones participants es reuniran de nou en el Recinte Fester del camí Benafelí per a gaudir de les activitats programades, que arrancaran al migdia amb les exhibicions de ball.

Fins a quatre acadèmies estan anunciades per a les demostracions sobre l’escenari de la carpa. Són: DeArte, de Jenny Marsó; Bougis Danse, amb Laura Vega; Clave y Compás, de Carolina Montilla; i Escola PR Moviments, amb Aida Lara. L’alumnat de les quatre escoles tindrà l’oportunitat de mostrar al públic les diferents modalitats de ball apreses durant el curs.

Sobre les 14 hores tindrà lloc el menjar de germanor dels participants. Les persones que desitgen assistir han de comprar una polsera en algun dels tres punts de venda oficials: Ferreteria Beltrán, Leos i Casa María. Els tiquets, a un preu únic de 15 euros, permeten adquirir una ració de paella, una beguda i aperitiu.

La vesprada i la nit quedaran reservades per a les actuacions dels tres grups contractats per a l’ocasió. Obriran la fira els locals DeAlma a les 16.30 hores. Dues hores més tard està prevista l’actuació de Rumba Sierra i, finalment, Mercedes García, ‘La Meligrana’, tancarà la jornada a partir de les 20.30 hores.

L’entrada al Recinte Fester és gratuïta, segons ha puntualitzat Falcó, “perquè qualsevol puga submergir-se durant unes hores en l’ambient flamenc, una cultura que té molts adeptes a Almassora com a evidència el suport a la primera fira flamenca, l’homenatge a Niño de Aurora i el festival Flamenco-Pop”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací