L’Ajuntament aposta per la generació de llocs de treball amb una nova edició de la Fira Castelló Crea

742

La fira se celebrarà del 3 al 4 de desembre a l’Auditori i serà el punt de trobada d’empreses i persones en cerca activa d’ocupació

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria d’Ocupació i l’Agència de Desenvolupament Local, ha organitzat la II Fira Castelló Crea d’Innovació i Ocupació que tindrà lloc en dues jornades durant el pròxim 3 i 4 de desembre a l’Auditori i Palau de Congressos. La fira és un punt de trobada per a la innovació i el desenvolupament empresarial i, a més, una fira d’oportunitats laborals on s’oferiran més de dos-cents llocs de treball.

La Fira Castelló Crea va nàixer l’any passat amb la vocació d’impulsar la creativitat ciutadana, potenciar l’emprenedoria en l’àmbit local i obrir espais de trobada per a generar oportunitats laborals. “Enguany tornem a repetir l’experiència amb una fira més ambiciosa, en la qual compartirem les tendències més innovadores i en les quals totes les persones que s’acosten puguen participar en tallers pràctics per a tindre totes les eines necessàries que faciliten la seua ocupabilitat”, ha explicat Patricia Puerta, regidora d’Ocupació, qui ha apuntat que es tracta del major esdeveniment d’innovació, emprenedoria i ocupació de l’Ajuntament de Castelló.

La II Fira Castelló Crea s’ha dividit en dues jornades. La primera tindrà lloc el 3 de desembre de 9.00 a 13.30 hores i estarà dedicada a la innovació i l’emprenedoria. En aquesta jornada s’exposaran casos d’èxit d’empreses i entitats receptores de línies municipals d’ajuda per al desenvolupament de projectes. També s’abordaran tècniques per a innovar i les solucions tecnològiques que estan impulsant la transformació del sector industrial. A més, més de 25 start-ups i empreses innovadores mostraran els seus productes en una gran exposició d’empreses.

“La innovació és clau per a competir, per això, en aquesta primera jornada els assistents també podran mantindre trobades amb especialistes en diferents matèries, fer contactes, donar-se a conéixer o difondre els seus projectes. En definitiva, la fira ofereix tot tipus d’activitats per a promoure i difondre la cultura de la innovació amb l’objectiu d’estimular iniciatives emprenedores locals”, ha explicat Puerta.

La segona jornada tindrà lloc el 4 de desembre de 8.30 a 14.30 hores, també en l’Auditori, i estarà centrada i orientada a totes aquelles persones que estiguen buscant treball. La fira Castelló Crea serà aquest dia una fira on optar a oportunitats laborals, rebre orientació i assessorament, així com assistir a tallers i formació per a facilitar la cerca i millorar l’ocupabilitat.

Més de 200 ofertes

Els assistents a la fira podran mantindre reunions i entrevistes amb més de 50 empreses i optar als més de dos-cents llocs de treball. Per a obtindre una entrevista, els interessats hauran d’inscriure’s en la web www.firacastellocrea.es o acudir aqueix dia amb el currículum.

La II Fira Castelló Crea és una iniciativa orientada a afavorir la inserció de les persones en situació de desocupació de la ciutat, potenciant i facilitant la seua cerca activa d’ocupació, posant a la seua disposició una oferta de tallers pràctics i creant un punt de trobada amb les empreses locals de la zona que generen oportunitats i treballs reals.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací