Turisme promocionarà la marca Comunitat Valenciana a la fira de Berlín, una de les més importants

917

Actualitat Diària

Turisme Comunitat Valenciana ha traslladat l’oferta turística de la Comunitat Valenciana a la Fira Internationale Tourismus Brse, ITB, de Berlín, un certamen turístic consolidat com un dels més importants del món.

El president de la Generalitat, Ximo Puig participa aquest dimecres en la Nit d’Espanya organitzada per Turespaña amb motiu de la Fira i manté aquest dijous diverses reunions en l’estand de la Comunitat Valenciana.

La Comunitat Valenciana està present en la ITBsota el paraigua de Turespaña en el Pavelló 2.1, estand 101. D’aquesta manera, estan presents les marques turístiques de Costa Blanca, el patronat provincial de Turisme de Castelló, València Turisme, el patronat municipal de turisme d’Alacant i Turisme València.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat “la importància de promocionar l’oferta turística a Alemanya, un mercat de gran interès per a la Comunitat Valenciana que, a més, ha arrencat 2019 amb molt bones perspectives”.

Cal destacar que Turisme CV ha incrementat en 2019 un 40% accions del pla operatiu a Alemanya amb accions més fragmentades per producte. En concret, està previst dur a terme un total de 18 actuacions dirigides al mercat alemany.

A més de la participació en l’estand de Turespaña, la Comunitat Valenciana també assisteix a la ITBamb un estand propi en el Pavelló Pink Cornerdedicat a l’oferta LGBT, on Benidorm tindrà una presència destacada. En concret, la Comunitat compta amb un estand de 9 metres quadrats. Serà el 215G en el pavelló 21B.

Cal ressaltar que la fira ITB de Berlín s’ha convertit en la plataforma comercial més important del món per a aquest segment. En aquest espai s’inclou a més un seminari on, un any més, es programaran ponències amb persones expertes internacionals en turisme LGTB i on la Comunitat Valenciana té prevista una presentació específica en aquest àmbit.

Promocionar experiències turístiques

La Comunitat Valenciana acudeix a Berlín per a, a més de la seva oferta consolidada de turisme de sol i platja, mostrar l’àmplia varietat d’experiències que l’ofereix a altres perfils creixents en el mercat alemany com és el cosmopolita o l’esportiu.

D’aquesta manera, en l’estand de la Comunitat Valenciana de la ITB de Berlín es promociona l’oferta del Mediterrani rural i natural, el Mediterrani gastronòmic i el Mediterrani cultural. Així, es mostra l’oferta gastronòmica, el senderisme, cicloturisme i busseig, i productes com la Ruta del Grial, el Territori Borgia o l’oferta cultural lligada a tot el Patrimoni de la Humanitat present en la Comunitat, a la música o l’òpera i al Palau dels Arts.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací