Bunbury presentarà el seu últim disc en les festes de Sant Pere del Grau de Castelló

1709

El certamen de bandes de pop rock II BP Sant Pere Music Contest convertirà el recint del Port el 28, 29 i 30 de juny en l’epicentre musical de la província 

Actualitat Diària

El Grau de Castelló presenta en les seues festes de Sant Pere 2018 el Concert Bunbury com a colofó final de l’II BP Sant Pere Music Contest, el segon certamen del concurs de bandes de pop rock, el gran final del qual se celebrarà en un Recinte de Concerts en el Port de Castelló.

El Grau de Castelló serà escenari del segon certamen del BP Sant Pere Music Contest, un esdeveniment que convertirà la localitat marítima, en l’epicentre musical de la província durant els dies 28, 29 i 30 de juny i que finalitzarà amb el concert estel·lar de gran format de l’artista Bunbury, en un recinte habilitat per a l’ocasió, amb un aforament de més de 6.000 persones, que serà de pagament.

La presentació de l’esdeveniment s’ha realitzat en l’Ajuntament de Castelló, amb presència del tinent d’alcaldia del Grau, Rafa Simó; la regidora de Festes, Sara Usó; el president de l’Autoritat Portuària, Francisco Toledo; el director de Relacions Externes de BP, Juan Carlos Navarro, i el representant de l’empresa promotora, Héctor Olaria.

En el concert Bunbury presentarà el seu nou disc, en l’única data en la província, i serà un dels grans atractius en aquest tipus de concerts de gran format, juntament amb els grans festivals.

Bunbury és cantant, compositor, multinstrumentista i músic espanyol de rock. L’any 1987 va publicar ‘Herois del silenci’, un maxisingle, fórmula amb la qual va aconseguir vendre més de 30.000 còpies. Enrique Bunbury ha aparegut en la llista del número 119 de la revista Rolling Stone publicada al setembre de 2009, com l’únic cantant amb dos àlbums entre els deu primers més influents dels últims 50 anys a Espanya.

Actualment, ha emprès una gira nacional amb presència en grans festivals com a cap de cartell, a més de concerts en grans capitals nacionals. El concert, que tindrà lloc a Castelló el dia 30 de juny, comptarà amb les entrades més econòmiques de tota la seua gira.

Concurs i Premis

Els guardons del certamen constaran d’un primer premi d’1.500 euros i un segon premi de 750 euros; cal destacar que totes les bandes que participen en les semifinals rebran una compensació econòmica en concepte de despeses de desplaçament i dietes, conformant així una proposta de premis en metàl·lic per a totes aquelles bandes que participen en directe en tots els concerts programats.

La convocatòria s’obrirà en la plataforma digital Riffbizz i s’iniciarà una votació popular en el propi portal web. Les dates d’inici de la convocatòria es revelaran pròximament.
Dels grups inscrits en la convocatòria es triaran sis semifinalistes. Pròximament s’anunciarà la data en la qual es comunicaran els grups que actuaran en les semifinals, així com el dia i horari assignats. Les dos semifinals tindran lloc els dies 28 i 29 de juny en escenaris habilitats en els carrers del districte marítim. En breus es donaran a conèixer els escenaris per a les semifinals.

En cada jornada un jurat professional triarà un grup que passarà directament a la final del 30 de juny que se celebrarà en el Recinte de Concerts del Port de Castelló en els previs del concert esperat de Bunbury i en un escenari independent.

L’esdeveniment s’iniciarà a les 20.30 hores, amb la participació dels finalistes, per a donar pas al concert estel·lar de Bunbury que començarà a les 22.30 hores. Aquest habilitat recinte de concerts el Port de Castelló, situat al costat de la Platja de la Pinar, es troba en el lateral de l’Escola d’Hostaleria i enfront del centre esportiu Impala, amb fàcil accés per a tot el públic.

 

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací