Feijóo assegura que va arribar “per a unir al Partit Popular i als espanyols”

245

El president del PP agraeix a Ciutadans que no es presente a les eleccions

Actualitat Diària

“Vaig vindre per a unir al meu partit i ara vull unir també als espanyols. Vaig vindre perquè el meu partit tornara a guanyar, però sobretot perquè Espanya deixe de perdre”, ha subratllat Feijóo durant la seua intervenció davant la Junta Directiva Nacional. El president del PP posa des de ja els vots del seu partit “al servei del constitucionalisme per a retirar a Bildu qualsevol possibilitat de govern” i es compromet a crear un Executiu sòlid “per a dir no als qui ara li diuen a tot que sí”. “El repte de frenar-lo l’assumisc des de ja”, apunta.

A més ha agraït i reconeix a Ciutadans, “si es confirma”, que no es presente a les eleccions, elogia “l’exercici de maduresa i responsabilitat” i envia un missatge als seus votants per a concentrar el vot en el PP. “Aquesta casa reformista és la seua casa per sempre”, assegura.

Feijóo també aplaudeix el “tsunami polític” del diumenge i reclama “una espenta més” per a derogar el sanchisme: “Ha arribat el moment de confirmar el canvi”, assenyala després de demanar no confiar-se davant el *sanchismo que només busca que els espanyols “es cansen i es confien”. “No podem permetre-ho”, explica.

D’altra banda, es compromet a portar a la pràctica “el desig de canvi que hi ha en el conjunt d’Espanya, a recuperar “la bona política” i a “deixar arrere una política frívola, enganyosa i divisiva”. “Tenim la sort que falten només 54 dies per a poder aconseguir-ho. Us demane que aneu als vostres territoris a demanar-li a la gent que ho confirme ja”, emplaça a tots els càrrecs del PP.

“Espanya vol tornar a avançar en unitat, sense divisions, sense blocs, tots junts”, i diferència entre dues opcions, la del sanchisme, “resistir com siga” i la del PP, “governar per a tots”, ha defensat el president del PP, que es posa a la disposició dels espanyols com a candidat a la presidència del Govern per a treballar amb força per un canvi “contundent” des del projecte que representa el PP, que “és el que necessita Espanya”.

El candidat a la presidència celebra els resultats de les eleccions autonòmiques i municipals, el qualifica d’èxit “rotund, inequívoc i incontestable” i assegura que s’ha complit el que va demanar fa un mes: més vots, més alcaldies i més governs autonòmics que retornaren l’orgull al PP. “La bolcada política és patrimoni de tots i entre tots hem aconseguit recuperar la millor versió del PP, unit, il·lusionat, conscient del repte i preparat per a governar”. “Les eleccions li han evitat ja cinc mesos de sanchisme als espanyols”, afig.

Feijóo destaca que tindre més vots significa que el PP té més responsabilitat i ha d’estar a l’altura de les expectatives” i assenyala que amb els seus vots els espanyols han imposat una nova manera de fer política que cal exercir amb “el fons i forma adequats” .

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací