Extinguit l’incendi provocat a un avió de British Airways estacionat al Aeroport de Castelló

451

Actualitat Diària

L’aeroport de Castelló ha donat per extingit l’incendi declarat en un avió que està estacionat en les instal·lacions per al seu desmantellament. No hi ha hagut danys personals i els danys materials s’han circumscrit a l’aeronau afectada.

El foc s’ha originat a conseqüència d’una espurna generada durant els treballs d’extracció d’unes mostres dels materials del fuselatge de l’avió.

L’avís s’ha donat poc abans d’un quart d’una del migdia, activant-se de manera automàtica el pla d’emergències de l’aeroport. En primera instància, han intervingut els bombers del propi aeroport i, vint minuts després, ja es comptava amb el reforç de mitjans del Consorci Provincial de Bombers. El personal de l’aeroport ha retirat les aeronaus que estaven al voltant de l’aparell incendiat i s’han interromput les operacions. A les 15.51 hores, s’ha donat per finalitzada l’emergència

La directora general de Aerocas ha manifestat que el pla d’emergències “ha funcionat de manera eficaç” i ha ressaltat la coordinació amb altres organismes per a mobilitzar els mitjans i donar una ràpida resposta a la situació.

En l’extinció de l’incendi han intervingut els bombers de l’aeroport de Castelló, a més de quatre dotacions del Consorci Provincial de Bombers i tres unitats de comandament. També s’han mobilitzat dues ambulàncies de manera preventiva.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací