Eurocaja Rural s’instal·la a Asp i aconsegueix ja les 40 oficines en la zona llevantina

395

Actualitat Diària

Eurocaja Rural prossegueix de manera ferma i decidida el seu Pla d’Expansió per tot l’àmbit d’actuació on opera (Castella-la Manxa, Madrid, Àvila, Múrcia i Comunitat Valenciana) i acaba d’obrir una nova oficina en la localitat alacantina d’Asp.

Amb ella, Eurocaja Rural compta amb una xarxa comercial en la zona llevantina que aconsegueix ja un total de 40 oficines, fita que ha aconseguit en poc més de tres anys des de la seva implantació en el territori a la fi de 2017.

Asp és un municipi de l’interior de la província d’Alacant, situat a la comarca del Mitjà Vinalopó i que compta amb més de 20.000 habitants. La nova oficina està situada al carrer Doctor Fleming, número 12, i estarà dirigida per l’agent financera Ángela Massó Carretero, en horari d’obertura de 9.00 a 14.00 hores. A més, compta amb caixer automàtic 24 hores. D’aquesta manera, els veïns d’Asp podran triar entre un assessorament presencial en l’oficina o digital a través del servei de banca electrònica que ofereix Eurocaja Rural en www.eurocajarural.es

Amb aquesta nova oficina, Eurocaja Rural corrobora el seu objectiu de generar ocupació i dinamitzar l’activitat econòmica, proporcionant un servei pròxim i professional als seus clients. A més, ratifica la seva implicació i responsabilitat per solucionar els problemes vinculats a la despoblació que pateixen molts dels nuclis rurals i a l’exclusió financera derivada del tancament massiu d’oficines, que limiten l’atenció física i l’assessorament personalitzat.

Autònoms, pimes, sector primari, Administracions Públiques o particulars, entre altres, trobaran una àmplia gamma de productes financers a la mesura dels seus requeriments. A més, a causa del seu caràcter de cooperativa de crèdit-entitat d’economia social, fomenta l’ajuda a projectes dirigits a col·lectius vulnerables, persones amb capacitats diferents o en situació d’exclusió a través de la seva Fundació i el Fons d’Educació i Promoció (FEP). En aquest sentit, assenyalar l’aportació econòmica atorgada per la Fundació Eurocaja Rural a Càritas Comunitat Valenciana l’any passat amb motiu de la Carrera Solidària que promou, o la donació que també efectuarà enguany a Creu Roja Comunitat Valenciana amb motiu d’aquesta iniciativa esportiu-solidària.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací