Augmenten les sol·licituds de gestió de la PAC en Eurocaja Rural pel seu alt grau d’eficiència

447

97 de cada 100 expedients PAC tramitats per Eurocaja Rural reben ajudes, 20 punts per damunt de la mitjana del sector

Actualitat Diària

La cooperativa de crèdit supera en 20 punts la mitjana del sector en aquest apartat durant la campanya 2021, la qual cosa avala el seu grau d’eficàcia en la gestió gràcies a la qualificació i el coneixement dels seus professionals. Ressaltar igualment l’alt grau de satisfacció experimentat pels agricultors i ramaders, els qui valoren com molt bo o bo el compliment de les seues expectatives respecte a aquestes ajudes europees gestionades des de Eurocaja Rural.

Eurocaja Rural continua sent entitat de referència en la tramitació d’expedients d’Ajudes PAC, tal com corrobora l’augment de sol·licituds tramitades pels seus professionals en la campanya 2021. Tot això malgrat la reducció del nombre de sol·licituds d’ajudes patida en l’àmbit nacional.

En aquest sentit, és destacable el fet que la cooperativa de crèdit haja augmentat fins i tot la ràtio de tramitació d’expedients en pràcticament tots els territoris on opera. Així, significar que va tramitar més expedients respecte del total de sol·licituds presentades davant les diferents Administracions.

97 de cada 100 expedients PAC tramitats per Eurocaja Rural reben ajudes, 20 punts per damunt de la mitjana del sector

A més, convé ressenyar la millora experimentada en l’eficiència d’expedients PAC tramitats. I és que el 97,05% dels expedients tramitats per Eurocaja Rural van rebre algun tipus d’ajuda, enfront del 80% de sol·licituds que l’aconsegueixen a nivell nacional. Aquest fet, summament important, determina que 97 expedients PAC de cada 100 que són tramitats en la cooperativa de crèdit reben ingressos en conceptes d’Ajudes PAC, la qual cosa avala el grau d’eficàcia en la gestió que realitza la Caixa gràcies a la qualificació i el coneixement dels seus professionals.

Excel·lent nivell de satisfacció dels clients en la tramitació d’ajudes

Respecte al nivell de satisfacció dels agricultors i ramaders en la gestió de la PAC en Eurocaja Rural, és molt destacable que, segons els resultats obtinguts fins avui per les enquestes realitzades a aquests clients, el 97,5% consideren que la tramitació realitzada pels professionals de l’Entitat ha complit les seues necessitats o expectatives amb un grau de satisfacció bo o molt bo. Aquesta dada acredita l’atenció personalitzada, el tracte pròxim proporcionat al client i el reconeixement al rigor i eficiència dels professionals de Eurocaja Rural en el servei de tramitació de la PAC. Igualment, certifica la confiança que cada vegada més agricultors i ramaders depositen en Eurocaja Rural per a la gestió de la PAC.

Precisament aquest nivell d’autoexigència és el punt de partida que es marca Eurocaja Rural amb vista a la nova normativa de la PAC que està gestant-se actualment, i que en pròxims exercicis estarà vigent en les sol·licituds d’ajudes europees dirigides al sector primari.

Cal destacar que la qualitat de la tramitació de Eurocaja Rural està també acreditada pel certificat ISO 9001 que atorga AENOR al seu procediment professionalitzat de tramitació de les ajudes PAC, apostant per una millora de processos, major implicació dels professionals especialitzant-se en la matèria, a més de transmetre el compromís de la qualitat del producte obtingut, un expedient d’ajudes correctament tramitat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací