Eurocaja Rural llança una web de finançament d’automòbils

545

Actualitat Diària

Eurocaja Rural ha creat el nou portal web https://coches.eurocajaruralstore.es/ on ofereix una àmplia gamma de vehicles d’ocasió de fins a 5 anys d’antiguitat finançats en condicions avantatjoses, incloent la possibilitat de rebre en el domicili particular el vehicle contractat, evitant així la necessitat de realitzar cap desplaçament.

A través d’aquesta pàgina web es té accés a un estoc de vehicles d’ocasió amb menys de 5 anys d’antiguitat i quilometratge limitat. A més, tots els automòbils oferts estan verificats en més de 200 punts, amb historial de manteniment complet, garantia legal de 12 mesos i garantia de devolució de 14 dies.

La web inclou addicionalment el servei de lliurament domicilio gratuït en tota la península, per la qual cosa el consumidor podrà rebre a la porta de la seva casa el cotxe adquirit en la plataforma, sense necessitat de realitzar cap desplaçament.

Aquest servei complementa l’oferta del portal de finançament al consum https://eurocajaruralstore.es/ una iniciativa promoguda per Eurocaja Rural per a facilitar l’adquisició de productes tecnològics i de sistemes de seguretat per a llar i negocis al 0% d’interès.

Amb aquesta nova iniciativa, Eurocaja Rural amplia el seu catàleg de productes i serveis, maximitzant la seva oferta adaptant-se als requeriments actuals en un entorn complex i canviant, generant valor afegit a les relacions que manté amb les seves més de 450.000 clients.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací