Eurocaja Rural inaugura una nova oficina a L’Alfàs del Pi

544

Actualitat Diària

En el número 44 de l’Avinguda País Valencià, la nova oficina de Eurocaja Rural ofereix, de dilluns a divendres, entre les 9.00 i les 14.00 hores, tots els seus productes financers als veïns i visitants d’aquesta localitat costanera. Està dirigida per l’agent financer Lorena Martínez Rosado, i compta amb caixer 24 hores.

Si bé el servei que ofereix Eurocaja Rural és híbrid -permetent al client triar entre la presencialitat de l’oficina o la virtualitat de la seva banca electrònica en www.eurocajarural.es- la cooperativa de crèdit es caracteritza per portar fins a l’extrem alguns avantatges de la banca tradicional. Així, la proximitat, l’assessorament personalitzat, el desenvolupament de productes específics per a cada persona, empresa o autònom i el rebuig a obligar el client a realitzar les seves gestions en el caixer, defineixen el seu model de negoci.

En realitat, no ha abandonat la seva filosofia de sempre, ja que el seu creixement està basat en l’obertura d’oficines, la generació d’ocupació, i l’excel·lència d’un servei integral i personalitzat. A més, contempla com a oportunitat l’expansió per petites localitats rurals, alguna cosa que és contrari a la tendència del sector.

Eurocaja Rural, la forma jurídica del qual es correspon amb la d’una cooperativa de crèdit, es va constituir com a entitat d’economia social. Per aquest motiu, la seva activitat està marcada per l’objectiu de dinamitzar el territori, crear riquesa i ocupació, així com millorar les condicions socioeconòmiques del seu entorn.

Com a exemples recents d’aquest compromís, Eurocaja Rural ha desenvolupat una campanya per a sensibilitzar a la societat dels greus problemes que portarà amb si la despoblació, que acaba de ser reconeguda per la xarxa social Twitter com un exemple d’èxit a nivell mundial; ha activat un protocol d’actuació extraordinari per als seus clients assegurats, amb la finalitat de pal·liar, al més aviat possible, els danys ocasionats per la DANA; i la seva Fundació ha atorgat ajudes de 2.000 euros a 7 projectes de caràcter social i solidari, entre ells a l’Associació per a la Lluita Contra les Malalties Renals (ALCER) Castalia, de Castelló de la Plana. A més, la pròpia Fundació Eurocaja Rural acaba de convocar, fins al 15 d’octubre, 7 ajudes de 2.000 euros per a propostes que fomentin el desenvolupament rural.

L´Alfàs del Pi està situada a la província d’Alacant, en la Costa Blanca, a 49 quilòmetres de la capital, a la comarca de la Marina Baixa i al peu del Parc Natural de Serra Gelada. Compta amb al voltant de 20.000 habitants, i la seva economia està basada principalment en el turisme, ja que es tracta d’un dels destins vacacionals preferits de tota Europa.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací