Eurocaja Rural contribueix a la generació d’ocupació obrint nova oficina a Albatera (Alacant)

401

Actualitat Diària

En el número 5 del carrer Fonda es troba la nova oficina de Eurocaja Rural i, al capdavant d’aquesta, l’agent financera Rosa Molina Berná. En ella, tots els veïns d’Albatera disposaran del servei pròxim i professional que caracteritza a aquesta entitat, així com la seva àmplia cartera de productes financers especialitzats i a la mesura de les necessitats de cada client. Aquesta oficina compta, així mateix, amb caixer automàtic obert 24 hores.

El servei que Eurocaja Rural proposa als veïns del municipi està marcat pels principis que sempre ha mantingut des de la seva fundació: proximitat física al client, per a donar un assessorament personalitzat integral; adopció de les últimes tecnologies en els seus procediments i la seva banca electrònica, a la qual es pot accedir a través de l’adreça https://eurocajarural.es/ ; escolta activa al client per a l’estudi dels seus requeriments i cerca o disseny del producte que millor s’adapta a cada cas; compromís amb el desenvolupament econòmic i social dels territoris en els quals està implantada, bé a través de la pròpia entitat financera o la seva Fundació, sent especialment visible la seva lluita permanent contra la despoblació i l’exclusió financera; i professionalitat i rigor en el compliment dels seus compromisos, la qual cosa li ha portat a presentar ràtios de solvència i liquiditat molt per sobre de la mitjana del sector.

Albatera està situada entre la Serra de Crevillent i la Serra de Callosa, al nord de la Vega del Segura. En la seva economia prevalen el sector serveis, el comerç, i l’agricultura de regadiu. No obstant això, qualsevol que sigui l’activitat econòmica dels clients d’aquesta població, així com de les més pròximes, sempre hi haurà una oferta adequada en el portfolio de l’entitat, en comptar amb àrees de servei específiques per a cadascuna, siguin Administracions Públiques, cooperatives, inversors, sector primari o industrial, i per a tota mena de clients, com és el cas de particulars, pimes, autònoms i fins i tot ajuntaments, institucions i organismes públics o privats.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací