España visita Vinaròs i anuncia inversions i actuacions junt a l’alcalde Alsina

585

Actualitat Diària

L’alcalde Guillem Alsina, amb el director General de Ports, Emilio Obiol, el delegat de la presidència a la província de Castelló, Adolf Sanmartín i els membres de l’equip, ha rebut aquest matí al conseller de Política Territorial, Obra Pública i Mobilitat de la Generalitat, Arcadi España, per parlar de la mobilitat i de les principals infraestructures del municipi, en concret, del futur de l’antiga N-340, la millora de l’accés a l’autopista AP-7 i l’adequació del port.

Alsina ha agraït la vista del conseller España i sobretot la bona disposició de la Generalitat per atendre les principals demandes en matèria d’infraestructures i mobilitat. En aquest sentit l’alcalde ha assenyalat que “una de les prioritats per a l’Ajuntament és la cessió definitiva de l’antiga N-340 amb l’asfalt previ per part de l’Estat de tot el vial, a més de la creació de rotondes i la instal·lació de nou enllumenat per a millorar la seguretat viària dels centenars conductors que cada dia circulen per la carretera”.

En relació al port, l’alcalde comentava que s’ha sol·licitat el manteniment i la millora de les instal·lacions per a donar un nou impuls a aquesta infraestructura, tant des del punt de vista econòmic com turístic. D’altra banda, afegia que també s’ha parlat de la millora de l’accés a l’autopista AP-7 des de la N-232, un compromís del mateix president de la Generalitat, Ximo Puig, per a millora la mobilitat a la comarca, que personalment va transmetre a l’alcalde en la darrera reunió mantinguda a València. Alsina insistia amb els seus agraïments al conseller España per la bona disposició al llarg de tota la reunió.

En relació al port, el conseller anunciava que la Generalitat farà una inversió de gairebé 136.000€ al contramoll per tal d’adequar i mantenir les instal·lacions. En aquest sentit incidia que es tracta d’una infraestructura molt important per a Vinaròs i cal desenvolupar-la per apropar el port als veïns des del punt de vista social, a més d’impulsar-lo econòmicament perquè torne a recuperar la importància que tenia anys enrere.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací