‘Escala a Castelló’ es converteix eb un element renovador de l’estratègia turística de la ciutat

Marco: “Tenim qualitat, innovació i excel·lència, però necessitem reforçar l'especialització, per a aconseguir els nous objectius que ens proposem”

1021

ActualitatDiària

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha destacat l’organització d’Escala a Castelló com un element diversificador i renovador per al sector turístic de la ciudad. Així ho ha expressat durant la inauguració del XXI Congrés Internacional de Turisme Universitat-Empresa. “Escala a Castelló ha sigut un esdeveniment turístic que ha demostrat que es poden obrir noves portes a la promoció del nostre producte turístic”, ha expressat.

“El turisme és un dels grans objectius de la gestió que s’ha marcat el Govern municipal de Castelló. Representa un dels principals motors econòmics i culturals de la nostra ciutat”, ha indicat. Els pressupostos municipals destinen 1,38 milions d’euros al Patronat Municipal de Turisme.

Marco ha assenyalat que, segons dades oficials, 2017 ha sigut el millor any per a la indústria turística a Espanya, i 2018 apunta també cap a un bon balanç de resultats. “Però no podem confiar-nos, la competència dels mercats és potent i els usuaris demanden cada vegada més nous i millors accessos als serveis”, ha afirmat.

“Tenim qualitat, innovació i excel·lència, però necessitem reforçar l’especialització, formació i promoció per a aconseguir els nous objectius que ens proposem”. En aqueix sentit, ha destacat que qualsevol  iniciativa que ajude a impulsar, fomentar i incrementar el potencial turístic de la capital serà benvinguda per a l’Ajuntament de Castelló.

L’alcaldessa ha indicat que “cal tenir una visió clara i coherent respecte a les polítiques i esforços realitzats fins al moment i els que cal realitzar en matèria turística”. Per açò, ha afirmat que l’aportació dels experts i professionals que participen en el congrés “és decisiva per a avançar cap a la qualitat, la singularitat o la diversificació del producte turístic” i per a plantejar una oferta més competitiva.

Marco ha finalitzat transmetent el reconeixement i agraïment de l’Ajuntament i de la ciutat de Castelló cap a la Universitat Jaume I “per ser un dels pilars forts a ser aqueixa fàbrica de competitivitat i de bones pràctiques per al desenvolupament del sector turístic”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací